2012-03-22 15:31:07
Φωτογραφία για Ο Καμμένος διεμβολίζει την ΝΔ και η Χρυσή Αυγή πετά εκτος βουλής τον Καρατζαφέρη
Σε δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα» του Η.Λιβάνη που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΚΚΕ είναι στη δεύτερη θέση, ενώ ανεξήγητα ενα μεγάλο ποσοστό κάπου 11% δίνουν στο νεοσύστατο κόμμα του Π.Καμμένου(Ανεξάρτητοι Έλληνες).

Ο Λα.Ο.Σ δείχνει να μένει εκτός βουλής, αν και το οριακό 3% προς το παρόν τον τοποθετεί εντος κοινοβουλευτικού χάρτη αλλα πλέον δείχνει να είναι σταθερά πίσω απο Χρυσή Αυγή που εμφανίζεται με 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει ενα 22,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 12,5%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%. Στην πέμπτη θέση(!!) εμφανίζεται ο Φ.Κουβέλης με την Δημοκρατική Αριστερά με 11,5%, στην έκτη θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 11%, στην έβδομη η Χρυσή Αυγή με 3,5% και στην όγδοη ο Λα.Ο.Σ με 3%.Σε αυτη τη δημοσκόπηση δεν είναι στην βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι που εμφανίζονται με 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5%, η Δράση με 1%, το Άρμα Πολιτών του Δημαρά με μόλις 1,5%, ενώ άλλα «κόμματα» όλα μαζί φτάνουν το 3%. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ