2012-11-04 13:02:32
Φωτογραφία για Ο Τοροσίδης απαντάει, ο Χολέμπας κλωτσάει...
Μετά το παιχνίδι με τη Μονπελιέ θα κριθούν και οι ανανεώσεις των παικτών στον Ολυμπιακό. Ο Τζεμπούρ παίζεται στάνταρ, ο Τοροσίδης μοιάζει έτοιμος να πει το "ναι" και αυτός που κλωτσάει είναι ο Χοσέ Χολέμπας. 

Mπορεί το ματς με την Μονπελιέ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά οι ανανεώσεις συμβολαίων του Τζιμπουρ , του Τοροσίδη και του Χολέμπας έχουν γίνει σήριαλ που θα έχει –εντ μετά την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, με τις δυο να επικεντρώνονται στο οικονομικό και την τρίτη στη διελκυστίνδα φιλοδοξιών-οικογένειας του Τοροσίδη, αφού λεφτά υπάρχουν και ο παραλήπτης είναι ικανοποιημένος από την προσφορά.

Έχουμε και λέμε ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Θα το παίζαμε στάνταρ 1, ότι ο Αλγερινός θα μείνει στον Ολυμπιακό, αφού εξασφάλισε αύξηση αποδοχών, δεν υπάρχει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και ίδιος νιώθει βασιλιάς στον Πειραιά, όπου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ομάδες του.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Εδώ θα βάλουμε 1-2, αφού η προσφορά που δέχθηκε την περασμένη Τετάρτη τον ικανοποίησε, το κοινοποίησε, αλλά ζήτησε χρόνο να σκεφτεί, αν θα προσπαθήσει το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό ή θα προτιμήσει την οικογενειακή θαλπωρή και τη σιγουριά του Ολυμπιακού. Το τριετές συμβόλαια είναι έτοιμο προς υπογραφή και όπως είπε«θα απαντήσω μετά τη γέννηση της κόρης μου», που ήρθε στον κόσμο και την Τετάρτη θα μάθουμε αν ο καπνός είναι λευκός.

Από τη μία είναι οι συμπαίκτες του που παίζουν στο εξωτερικό και ως νέες σειρήνες τον καλούν να περάσει στα σύνορα, με την Τζένοα να καραδοκεί.Από την άλλη υπάρχει ο Αβρααμ Παπαδόπουλος που τον «ψήνει»να μείνει στην παρέα τους, αλλά και οι δυο γυναίκες(σύζυγος και κόρη) που δεν είναι ένθερμες να μεταναστεύσουν, αλλά δεν θα του σταθούν και εμπόδιο.Η ουσία όμως είναι μία.

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και καθυστερήσεις. Θα απαντήσει την Τετάρτη και αυτός θα είναι ο μόνος υπεύθυνος για το αν θα μείνει ή θα φύγει, αφού στο οικονομικό υπάρχει πλήρης συμφωνία.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Εδώ θα το παίζαμε 2, αφού ο ελληνογερμανός θέλει τριπλασιασμό των αποδοχών του και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι για τρελές αυξήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ναι μεν ο Χολέμπας μεταμορφώθηκε σε ένα από τα καλύτερα μπακ της Ευρώπης κατά την παραμονή του στον Πειραιά, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν το εφαλτήριο για να εκτιναχθεί η μετοχή του.Τα δεδομένα είναι δύο.

Αν ο Χολέμπας επιμείνει στις απαιτήσεις του δύσκολα θα μείνει, αφού στον Ολυμπιακό τις θεωρούν υπερβολικές. Για να μείνει  πρέπει να τις ρίξει. Αν όμως φύγει ο Χολέμπας που είναι και Έλληνας, πρέπει να ξοδευτούν περίπου τα ίδια λεφτά για να έρθει ισάξιος ξένος μπάκ, εκτός κι αν βρεθεί συμπατριώτης μας που θα του εμπιστευθούν τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα…  

http://www.sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δ. Νομικού: Σέξι θηλυκό εγώ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δ. Νομικού: "Σέξι θηλυκό εγώ;"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ