2012-11-04 21:13:31
Φωτογραφία για Φονιάς Κλάους κσι... ανόητος Λαζάρ
 

Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πανηγυρίσει το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα μετά από εκείνο στα Πηγάδια. Ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε νικητής με 2-1 από την Νέα Σμύρνη σε ένα ματς όπου και πάλι το τέλειωσε με παίκτη λιγότερο αφού αυτή τη φορά αποβλήθηκε -δικαίως- ο Λάζαρ. Παίζοντας όμως με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να κρατήσει την νίκη σε ένα δεύτερο μέρος όπου ο Πανιώνιος ναι μεν μείωσε νωρίς στο σκορ με τον Αραβίδη (τρίτο συνεχόμενο γκολ στο πρωτάθλημα) αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό Χακόμπο και την συμπαγή άμυνα του Δικεφάλου.

Ο Πανιώνιος άρχισε καλά το ματς και είχε δυο καλές ευκαιρίες με Γουνδουλάκη και Λαμπρόπουλο. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό μέσα σε τρία λεπτά. Στο 39΄ ο Ρόκας σταματά τη μπάλα με το χέρι και ο Κομίνης δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Αθανασιάδης ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα και κάνει το 0-1
. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από τα δεξιά, θα κάνει την σέντρα, οι δυο κεντρικοί αμυντικοί του Πανιωνίου δε θα διώξουν την μπάλα που θα στρωθεί στον Αθανασιάδη και αυτός με κεφαλιά θα κάνει το 0-2. Και ενώ όλα έδειχνα ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ ήρθε μια αψυχολόγητη ενέργεια του Λάζαρ στο 44΄. Δέχθηκε φάουλ στο κέντρο και οπαδοί του Πανιωνίου του πέταξαν πλαστικά μπουκάλια. Ο Ρουμάνος εκνευρισμένος πήρε ένα απ' αυτά και το πέταξε στην κερκίδα με αποτέλεσμα ο Κομίνης να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη. Ο ΠΑΟΚ για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν τέλειωσε το 90λεπτο με έντεκα παίκτες!

Μονότερμα αλλά είχε Χακόμπο

Ο Ελευθερόπουλος μην έχοντας να χάσει τίποτε πέρασε στο ματς τον Σάμαρη στη θέση του Ρόκα. Ο Πανιώνιος πίεσε και κατάφερε στο 55' να μειώσει σε 1-2 με τον Αραβίδη που πήρε τη μπάλα μετά από ασθενή απόκρουση του Χακόμπο. Ο Δώνης θέλοντας να δώσει ανάσες στο κέντρο πέρασε τον Κίτσιου και μετά το 65' ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε χωρίς όμως να ψάξει την αντεπίθεση. Ο Διαμαντάκος προστέθηκε στην επίθεση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ απλά να διώχνει την μπάλα. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει με Αραβίδη και Διαμαντάκο αλλά ο Χακόμπο έκανε ωραίες επεμβάσεις. Η είσοδος του Γιάννου και του Βιβιάν "ψήλωσε" αμυντικά τον ΠΑΟΚ που άντεξε στην πίεση και κατάφερε να επιστρέψει στην 2η θέση του πρωταθλήματος κρατώντας επαφή με τον πρώτο Ολυμπιακό. Σημείο αναφοράς οι άριστες σχέσεις των οπαδών των δυο ομάδων αλλά και οι κοινές αποδοκιμασίες στον Σπάθα που βρέθηκε ξανά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ (ως 4ος) μετά από δυο χρόνια. 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ