2012-03-22 15:31:32
Φωτογραφία για ΣΩΘΗΚΑΜΕ...!:   Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΟΦΛΕΙ ΧΡΕΟΣ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ  ΤΗΣ ... Gazprom...!!!
Η ΕΚΔΟΧΗ  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ"  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!

Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!

Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατα το "ολίγον έγκυος" , στό τέλος είπε το εξής αμίμητο:

 "Δεν θα πλήρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πλήρώσει απάντησε:

"Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο  θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θά πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ απο την Gazprom  θα τήν  παρα δώσω στούς δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!

Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES  πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη.

Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως,  γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...

Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπάς και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!

Διευκρινιστικές δηλώσεις και δή ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος και αιωνόβιος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά... PolitikoSafari
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ