2012-11-07 12:46:17
Φωτογραφία για Η... ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Στα πρώτα παιχνίδια του Αμπντούν στον Ολυμπιακό, ο Αλγερινός ούτε σέντρα δεν μπορούσε να βγάλει και μάλιστα υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ο Αμπντούν, όμως, δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε, το πάλεψε και σιγά σιγά αφού καθιερώθηκε, απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Φέτος ειδικά, δείχνει να είναι η χρονιά του! Έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στο παιχνίδι, μάλιστα, με τη Μονπελιέ πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση και στο τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο!

Ο Αμπντούν παρά το άσχημο ξεκίνημα που είχε στο Λιμάνι, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρους του κλίμα και επιπλεόν να αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Ολυμπιακού. Ίσως κανείς δεν το περίμενε Ο ίδιος πάντως το πίστευε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στους ερυθρόλευκους και το δήλωνε συχνά πυκνά δημόσια. "Αφήστε να κάνω προετοιμασία με την ομάδα φέτος το καλοκαίρι και δεν θα με αναγνωρίζετε", έλεγε ο Αμπντούν και πραγματικά φέτος που έχει προσαρμοστεί, ξεχωρίζει στο γήπεδο, έχει ανεξάντλητες δυνάμεις, βοηθάει πολύ δημιουργικά τους ερυθρόλευκους, αλλά και αμυντικά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ