2012-11-08 19:12:47
Φωτογραφία για Η Κίμκι και τα... μπατζάκια!
Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστησε την προσοχή όλων εν όψει Κίμκι και τόνισε τις δυσκολίες της αντικατάστασης του Χίλτον Άρμστρονγκ, αφού «δεν μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια όπως στο παρελθόν».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρέθεσε συνέντευξη Τύπου εν όψει της 5ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Ευρωλίγκας (9/11, 21:00/Ο.Α.Κ.Α.) κι υπογράμμισε τις δυσκολίες, όχι μόνο της αναμέτρησης με τη μοσχοβίτικη ομάδα, αλλά και της απόκτησης ενός... αντι-Άρμστρονγκ με έφεση στο σουτ, αφού, πέραν της κλειστής αγοράς, πια δεν υπάρχουν κι οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι.

Ο 48χρονος μίλησε για ...τη μοσχοβίτικη ομάδα: «Καλησπέρα σ' όλους. Είναι ένα σημαντικό ματς. Γιατί πρέπει να βρούμε χαρακτήρα. Η Κίμκι βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι, αρέσκεται να τρέχει. Ο βασικός δημιουργός της είναι ο Πλάνινιτς. Παίζει πολύ με pick and roll, είτε σε "5 εναντίον 5", είτε με αιφνιδιασμούς. Υπάρχει κι ο Λόντσαρ. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όπως οι Ρίβερς και Φριντζόν, που από σετ παιχνίδι ή δεύτερες επιθέσεις μπορούν να σουτάρουν απ' τις τέσσερις γωνίες. Πρέπει να 'χουμε καλές επιλογές στην επίθεση και καλές επιστροφές στην άμυνα, να μην επιτρέψουμε τα ξεσπάσματα της Κίμκι».


...την ψυχολογία έπειτα την ήττα-σοκ απ' τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το 'χουμε καταλάβει. Τα ματς αυτά έχουν πολλή τακτική. Εμείς το υποτιμήσαμε. Και το πληρώσαμε. Κάποια πράγματα είναι βιωματικά».

...για την αντικατάσταση του Χίλτον Άρμστρονγκ: «Ψάχνουμε κάτι που θα μας βοηθήσει. Η συζήτηση για ένα παιδί που παίζει ελάχιστα δε βοηθά σε τίποτα, περισσότερο αποπροσανατολίζει».

...για τις δυσκολίες ανεύρεσης ενός σουτέρ: «Η αγορά είναι κλειστή, υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Δεν είναι εύκολο. Δεν μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια όπως στο παρελθόν. Ψάχνουμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ιδίως το σουτ. Πρέπει να 'μαστε συγκεκριμένοι. Θέλουμε ένα παιδί που θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε τον αριθμό των παικτών, που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα διευρύνουν το ροτέισιον, έτσι ώστε να μην είναι τόσο μεγάλα τα διαγράμματα, να μην υπάρχουν τέτοιες αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά περνάνε ήδη την πρώτη κάμψη, κάτι που είναι λογικό και χρειαζόμαστε βοήθεια από περισσότερους παίκτες. Χρειαζόμαστε παιδιά που θα στηρίξουν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

...για την αντίδραση έπειτα και την ήττα στη Γλυφάδα: «Αυτό που θέλω είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Δεν θέλω να έχουμε τόση διαφορά απ' τα πρώτα ροτέισον. Είναι κάτι που μας στοιχίζει όπως στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή που έχει φανεί και σε αγώνες που έχουμε πάρει τη νίκη, όπως σ' αυτούς με την Καντού ή με τον Άρη».

...τον πολύ καλό συντελεστή ασίστ/λάθη της Κίμκι: «Κάθε αριθμός στατιστικής κρύβει κάποια άλλα πράγματα δίπλα. Παίζει με 3 γκαρντ. Δεν έχει καθαρό "3άρι". Αν διαβάσεις τη στατιστική, χάνει αλλού».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ