2012-11-09 17:37:03
Φωτογραφία για Νίκος Βουρλιώτης: Στηρίζω το ΚΚΕ, αλλά πολλές θέσεις του είναι από άλλο αιώνα
Για την σχέση του με το ΚΚΕ, για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο γάμος, αλλά και για τη σχέση του με το χρόνο, μίλησε στο «Down Town» Κύπρου και στον Αντώνη Τσιπιανίτη, ο Νίκος Βουρλιώτης.

Η σχέση του τραγουδιστή με το ΚΚΕ έχει συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, καθώς πολλές φορές έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στο κόμμα. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά ότι ανήκει σε αυτό τον πολιτικό χώρο από πολύ νέος αν και στην οικογένειά του υπήρχαν άλλες αντιλήψεις, και πρόσθεσε: «Ο παππούς μου για παράδειγμα ήταν βασιλικός, όχι όμως σκληροπυρηνικός αλλά λόγω παράδοσης επειδή ήταν από την Μάνη. Δεν ήμουν ποτέ μέλος του κόμματος, αλλά ήμουν πάντα πολύ κοντά και φίλος με στελέχη του. Και για να προλάβω την επόμενη ερώτησή σου θα σου πω ότι έχω και σημαντικές διαφωνίες με αρκετά από αυτά που υποστηρίζει το Κ.Κ.Ε γιατί θεωρώ πως δεν έχουν θέση στον 21ο αιώνα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το γάμο, σημειώνοντας ότι δεν έφερε καμία αλλαγή, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έκανε και δεν κάνει δουλειές του σπιτιού, αλλά είναι πολύ τακτικός και καθόλου ακατάστατος.

Τέλος, αναφορικά με το χρόνο που περνάει είπε: «Δεν φοβάμαι το χρόνο, γιατί διαπιστώνω πως, όσο περνάει ο καιρός, εκείνοι που με αγαπούν με αγαπούν περισσότερο και γενικά εκείνοι που με γνωρίζουν με σέβονται περισσότερο».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ