2012-11-09 17:31:06
Φωτογραφία για Βρείτε το Καλύτερο Κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σας!!
Ναι, θα πρέπει να σκέφτεστε τον τύπο των μαλλιών σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, όταν αποφασίζετε για ένα hairstyle. Αλλά μην ξεχνάμε ένα άλλο σημαντικό παράγοντα: το σχήμα του προσώπου σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα χτένισμα που σας κολακεύει. Μοιράζομαστε μαζί σας τα μυστικά σχετικά με τα καλύτερα hairstyles Για στρογγυλά πρόσωπα: ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ

 

Ένα στρογγυλό πρόσωπο φαίνεται πολύ καλό με  άνισο κούρεμα, δηλαδή ένα μίγμα των μηκών.Αν προσθέσετε μια βαθιά χωρίστρα και μακριές αφέλειες(bangs) απο την μια πλευρά, θα φαίνεστε πιο αδύνατη. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα φινιρίσματος, όπως η Ojon Animated Volumizing Cream, για να κρατήσετε τις αφέλειες(bangs) στο πλάι.

Για στρογγυλά πρόσωπα: ΜΑΚΡΙΑ LAYERS

 

Αν θέλετε να έχετε χωρίστρα στο κέντρο ο τρόπος για να το καταφέρετε σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι να έχετε τα μαλλιά λίγες ίντσες κάτω απο τους ώμους σας με layers που να φτάνουν στο σαγόνι. Πείτε στον κομμωτή σας να κόψει  λίγο τις πλευρές για να δημιουργήσει λεπτές γωνίες όπως έχει η Kate Bosworth. Αποτρέψτε τα layers από το φριζάρισμα, το οποίο θα προσθέσει όγκο γύρω από το πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας silicone serum, όπως το Garnier Fructis Sleek & Shine Anti-Frizz Serum.


Για στρογγυλά πρόσωπα:  

ΛΕΙΑ ΚΟΤΣΙΔΑ

 

Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένταση είναι μια κομψή αλογοουρά πάνω  από ή στο ύψος των αυτιών σας όπως η Fergie δίπλα. Το κλειδί; Κρατήστε τα μαλλιά σας λεία και όχι φουσκωτά γιατί μπορεί να προσθέσουν όγκο. Δοκιμάστε μια λοσιόν (HerCut The Ponytail Stying Lotion) σε στεγνά μαλλιά πριν δημιουργήσετε την κοτσίδα.

Για  στρογγυλά πρόσωπα:  

PIECEY BOB

 

Το κλειδί για να έχετε τα μαλλιά σας πάνω από τους ώμους είναι το styling.Σκεφτείτε την Renée Zellweger όταν έχει τα μαλλιά της καρε. Είναι ένα απαλό, κούρεμα με στρώματα(φιλαριστό)και έχει σκόπιμα χρησιμοποιήσει αφρό για styling. Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι  όπως το Samy Fat Hair 0 Calories Thickening Spray και μια στρογγυλή βούρτσα σε νωπά μαλλιά για να προσθέσετε λίγη κίνηση.

Για στρογγυλά πρόσωπα: DEFINED PIXIE

 

Δοκιμάστε ένα Pixie cut όπως της Ginnifer Goodwin.Όλα αυτά τα μικρά κομμάτια βοηθούν στο να τονίζουν τα ζυγωματικά και τα μάτια. Είναι σχεδόν σαν να έχετε πιο έντονα ζυγωματικά με αυτό το κούρεμα. Εφαρμόστε το Bumble and Bumble Sumotech σε νωπά μαλλιά για definition και texture.

Για  στρογγυλά πρόσωπα: ANGLED BOB

 

Δοκιμάστε μακριά, δραματικά στρώματα που παιρνούν κατά μήκος του πηγουνιού, και πιο κοντά μαλλιά καθώς πηγαίνετε προς τα πίσω στον αυχένα του λαιμού. Αυτό το κούρεμα σας δίνει δομή και γωνίες. Οι σκληρές γραμμές του ισορροπούν τις απαλές γραμμές που έχει ένα στρογγυλό πρόσωπο.Χρησιμοποιήστε ένα volumizing σπρέι , όπως το Oscar Blandi Volume Volumizing Spray, για να προσθέσετε όγκο στις ρίζες(θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη στο πρόσωπο) αλλά μην προσθέσετε καθόλου στις πλευρές-αυτό θα διευρύνει το πρόσωπο.

Για οβάλ πρόσωπα:

"ΑΠΟΤΟΜΕΣ" ΚΑΙ ΛΕΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

 

Εάν το πρόσωπό σας μοιάζει μακρύ, το να κόψετε αφέλειες σε ευθεία κατα μήκος του φρυδιού μπορεί να μειώσει το μάκρος του προσώπου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του πλάτους.Κρατήστε τες λείες, όπως η Taylor Swift, ισιώνοντας τες μια ή δύο φορές με ένα σίδερο ισιώματος.

Για οβαλ πρόσωπα:  

ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Μια χωρίστρα στο κέντρο για μαλλιά που έχουν μήκος μέχρι τους ώμους ή μακρύτερα είναι πολύ ωραία εμφάνιση για οβάλ πρόσωπα. Για να αποφύγετε το να φαίνεστε πάρα πολύ σοβαρή, προσθέστε μερικες απαλές μπούκλες, όπως η Hilary Duff, με ένα σπρέι μαλλιών beach-hair-mimicking spray όπως το Fekkai Coiff Oceanique Tousled Wave Spray. Αν θέλετε λίγο πιο texture , τυλίξτε τυχαία τμήματα γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα ρομαντικό.

Για οβάλ πρόσωπα: 

BOB ΚΑΡΕ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ

 

Ενα bob καρέ μεχρι την κλείδα με αφέλειες στο πλαί βοηθά στο να απαλύνει ένα μακρύ πρόσωπο.Η Carrie Underwood έχει βρει το τέλειο κούρεμα. Κρατήστε τις αφέλειες στη θέση τους με μια σταγόνα ζελέ  σε μεγέθος μπιζελιου , όπως το American Crew Light Hold Styling Gel.

Για οβάλ πρόσωπα:  

EDGY ΚΟΝΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Αν και έχει πιο μακριά μαλλιά τώρα, το πανέμορφο edgy κοντό κούρεμα της Rihanna είναι ιδανικό για οβάλ πρόσωπα. Είναι σίγουρα ένα υπέροχο look,και έτσι εάν αισθάνεστε τολμηρες δοκιμάστε το. Υπάρχει κάτι πολύ σέξι και θηλυκό στο να δείχνουμε το λαιμό και τα αυτιά μας με αυτές τις σκληρές γραμμές του χτενισματος. Χρησιμοποιήστε ένα gel (όπως το Ulta Ultimate Styling Sculpting Medium Hold Gel) για να το τελειοποιήσετε.

Για τετράγωνα πρόσωπα: THINNED-OUT BOB

 

Ενα απαλό tapered bob καρε που φτάνει κάτω από το πηγούνι ταιριάζει υπέροχα σε ένα τετράγωνο πρόσωπο. Για να προσθέσετε texture όπως η Keira Knightley  και να εξουδετερώσετε κάθε έντονη γωνία στο σαγονι, ψεκάστε με ξηρό σαμπουάν σε σπρέι  (δοκιμάστε το Blow Faux Dry Dry Shampoo) και στη συνέχεια ισιώστε με σίδερο ιδιώματος τα άκρα.

Για τετράγωνα πρόσωπα: ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟ LOOK

Υιοθετήστε ένα αναμαλλιασμένο χτένισμα με όγκο όπως η Rachel McAdams.Χρησιμοποιήστε μια κρέμα styling όπως η Aveeno Nourish + Style Gel Cream για να τονίσετε τα layers και να απαλυνετε το τετράγωνο πρόσωπο. 

Για τετράγωνα πρόσωπα:  

ΑΚΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

 

Δοκιμάστε να κάνετε μπούκλες  κάτω από τα αυτιά , οι οποίες βοηθούν στο να επισκιάσουν κάθε έντονη γωνία στο σαγονι. Η Megan Fox είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού του look με μακριά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να μαλακώσετε τις μπούκλες στα μαλλιά, και μετά ψεκάστε ενα σπρέι για μπούκλες όπως το  Sally Hershberger Glam Waves Texture Spray.

Για τετράγωνα πρόσωπα:  

ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΙΣΙΟ

 

Ο τρόπος που η Demi Moore έχει τα μαλλιά της-πολύ μακριά και ίσια-μαλακώνει τις γωνίες. Και η χωρίστρα στο κέντρο "ανοίγει" το προσώπο της, εφιστώντας την προσοχή μακριά από το σαγονι.

Για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς:  BOB ΚΑΡΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ

 

Για ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς , τα μαλλιά που φτάνουν ακριβώς κάτω από το σαγόνι σας βοηθούν στο να συμπληρώσετε την περιοχή γύρω από το πηγούνι, και δεν τονίζουν το τρίγωνο. Για να θολώσετε αυτές τις γραμμές ακόμα περισσότερο, προσθέστε λίγο όγκο, όπως έχει κάνει η Zoe Saldana, με μια στρογγυλή βούρτσα και volumizing σπρευ.

Για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς: ΒΑΘΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

 

Με μακριά μαλλιά, ξεκινήστε με μια βαθια χωριστρα στο πλαι και στη συνέχεια προσθέστε αφέλειες στο πλαί.Η ιδέα είναι να κάνει πιο έντονα τα μάτια σας.

Για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς:

ΜΑΚΡΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ-LAYERS

 

Θέλετε μερικά κομμάτια από τα μαλλιά να πέφτουν στην περιοχή ανάμεσα στα αυτιά και στη μύτη για να αντισταθμίσετε το πλάτος της« καρδιάς »και θέλετε τα μακρύτερα στρώματα να συμπληρώσουν την περιοχή γύρω από το πηγούνι. Και οι απαλές μπουκλες πρέπει να ξεκινούν κάτω από τα αυτιά , όπως η Jessica Biel δίπλα. Ο όγκος στην κορυφή τονίζει μόνο το σημείο στο κάτω μέρος.

Για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς:  PIXIE CUT ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

 

Ενα pixie cut με αφέλειες στο πλαι μαλακώνει οποιαδήποτε σκληρά χαρακτηριστικά.Η Carey Mulligan είναι ένα κλασικό παράδειγμα. Χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα χρησιμοποιώντας μια κρέμα πριν τα χτενίσετε με μια στρογγυλή βούρτσα και τα στεγνώσετε με πιστολάκι για λείο αποτέλεσμα.

http://www.mepareitsa.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ