2012-11-09 18:15:50
Φωτογραφία για Τιμητικές ευχές της Γιούβε για τον 38χρονο εορτάζων Ντελ Πιέρο
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συμπληρώνει σήμερα 38 χρόνια ζωής και η επίσημη Γιουβέντους τον τίμησε με μία καθόλα ξεχωριστή ανακοίνωση. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να γιορτάζει τα γενέθλιά του μακριά από το Τορίνο και την αγαπημένη του Γιουβέντους, ωστόσο η "βέκια σινιόρα" δεν ήταν δυνατό να ξεχάσει  αυτή την τόσο σημαντική ημερομηνία για το ζωντανό σύμβολό της.

Έτσι, στη συμπλήρωση 38 χρόνων από τότε που ήρθε στον κόσμο ο "Μεγαλέξανδρος" του ιταλικού ποδοσφαίρου, η διοίκηση των "μπιανκονέρι" εξέδωσε ανακοίνωση ως ελάχιστο φόρο τιμής στον κορυφαίο σκόρερ της ιστορίας της.

"Καλα γενέθλια Άλεξ", είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, η 9η Νοεμβρίου είναι μία νορμάλ ημέρα στο ασπρόμαυρο σπίτι. Χωρίς μία γιορτή που είχε  γίνει πια παράδοση στο καλεντάρι της Γιουβέντους.


Σήμερα είναι τα 38α γενέθλια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, είναι τα πρώτα που ο ιστορικός αρχηγός θα τα ζήσει μακριά από την Ιταλία και από την ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα και με την οποία κατέκτησε όλες τις πρωτιές.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αυστραλία, όπου ο Άλεξ συνεχίζει να επιδεικνύει την ποδοσφαιρική του τέχνη, και στο Τορίνο γιορτάζεται αυτή η ξεχωριστή γιορτή.

Στον Ντελ Πιέρο, μία ξεχωριστή αγκαλιά από την πλευρά της Γιουβέντους και όλων των μπιανκονέρι οπαδών".

Να σημειωθεί πως ο Ντελ Πιέρο "τίμησε" τα 38α γενέθλιά του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, καθώς με το άνοιγμα της προσωπικής του ιστοσελίδα (alessandrodelpiero.com) μπορεί να δει κανείς μία μεγάλη δική του φωτογραφία και την ευχή για χαρούμενα γενέθλια στα ιταλικά και σε 14 ακόμα γλώσσες!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ