2012-11-10 07:59:56
Φωτογραφία για «Γυάλισε» στη Λεβερκούζεν ο Γιαννιώτας
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό και το καλοκαίρι δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Άρη, από τη στιγμή που δεν είχε κάποια πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί την πορεία του Κώστα Σταφυλλίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, και την ίδια ώρα «τσεκάρει» άλλες περιπτώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της.

Μία από αυτές είναι ο παίκτης του Άρη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού μάνατζερ του νεαρού είναι ο Πολ Κουτσολιάκος.

Ο γνωστός ατζέντης ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Σταφυλίδη στους Γερμανούς το περασμένο καλοκαίρι και οι σχέσεις του με τον Ρούντι Φέλερ είναι εξαιρετικές.

Για αυτό τον λόγο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Γιαννιώτας και ο Σταφυλίδης, που σημειωτέον είναι κολλητοί, να αγωνίζονται του χρόνου μαζί στην Bundesliga.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ