2012-11-10 08:15:12
Φωτογραφία για Ειδικός όρος για Φορναρόλι
Ο Μπρούνο Φορναρόλι «κουβαλάει» έναν τραυματισμό, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν προβλέψει να μην τον... πληρώσουν χρυσό σε περίπτωση που τεθεί νοκ-άουτ λόγω αυτού.

Ο Ουρουγουανός μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να μείνει εκτός λόγω του προβλήματός του στον αστράγαλο.

Συγκεκριμένα, έχει «ευμεγέθη οστεοχόνδρινη αλλοίωση δεύτερου βαθμού στην έσω τροχιλία του αστραγάλου» και όπως αναφέρει υπάρχει στο συμβόλαιό του ειδικός όρος για «ανικανότητα παροχής υπηρεσιών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από συγκεκριμένη αιτία», ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι αν ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματιστεί στην έσω τροχιλία του αστραγάλου του δεξιού ποδιού, τότε θα έχει λαμβάνειν το 25% συν 570.75 ευρώ για όσο καιρό δεν προπονείται!

Στο συμβόλαιο ξεκαθαρίζεται ότι ο όρος έχει εξηγηθεί αναλυτικά στην πλευρά του παίκτη και έχει γίνει αποδεκτός από όλες τις πλευρές, προκειμένου να έχουν οι «πράσινοι» τα νώτα τους καλυμμένα. Βεβαίως, αν ο παίκτης νιώσει ενοχλήσεις στο σημείο τότε το τεχνικό τιμ θα φροντίσει ώστε να κάνει πιο συντηρητικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση.

 

Από εκεί και πέρα, ο Φορναρόλι έχει κλιμακωτές απολαβές στο συμβόλαιό του  (350.000, 400.000, 450.000), ενώ το τριφύλλι έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την εικόνα του παίκτη. Οι «πράσινοι» θα πληρώσουν 470.000 ευρώ στη Μπόστον Ρίβερ σε τρεις δόσεις για την παραχώρηση του παίκτη.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η έκπληξη και το ερωτηματικό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η έκπληξη και το ερωτηματικό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ