2012-11-10 15:29:03
Φωτογραφία για Εβδομάδα φθινοπωρινών προσφορών από τη Δευτέρα στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης
Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κηρύσσει... 2 εβδομάδες φθινοπωρινών προσφορών εμπορευμάτων στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του "ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων από όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα περιόδους και να ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ τα φθινοπωρινά τους είδη σε ελκυστικές τιμές (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), τηρώντας πάντα τη νόμιμη διαδικασία που απαιτείται.

Για τη διαδικασία που απαιτείται όσον αφορά στη διενέργεια προσφορών, οι συνάδελφοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.Οι επιχειρήσεις που θα διενεργήσουν προσφορές το διάστημα αυτό, θα αναρτηθούν στο site του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά του να υπάρξει αναθέρμανση της αγοράς, αλλά και στήριξη του εισοδήματος και της ψυχολογίας του καταναλωτή, Καλεί τους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης μας, από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου να κάνουν τις αγορές τους, στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των προϊόντων."
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ