2012-11-10 16:10:20
Φωτογραφία για Χαθηκαμε και σας περιμενουμε
Η στήλη του Felix με τίτλο "Κουβα-λοντας Κέρδη"

[email protected]

https://twitter.com/felix_arisΜετα απο μια βδομαδα που γραψαμαε σε αυτη τη στηλη επιστρεφουμε. Ειχε πολλα αυτη η εβδομαδα οπως το champions league ειχε και απεργιες μνημονια και διαφορους ηλιθιους που εκφρασαν πολιτικη αποψη ιδια με αυτη ενος μπροκολου.

Βεβαια θα μου πειτε απο τη μια γιατι ενα μπροκολο να μην εχει πολιτικη αποψη και απο την αλλη τι κανει εμενα να μην εχω πολιτικη αποψη ιδια με αυτην που εγω προσδιορισα σαν αποψη μπροκολου.Δεν εχω να σας απαντησω αντικειμενικα αλλα υποκειμενικα θεωρω οτι η δικη μου μπροκολου δεν ειναι, γιατι απο την μια δεν ειμαι σιωπηλος και απο την αλλη δεν με εχει "φυτεψει" κανεις.

Η δικη μου χειραφετηση με τις οποιες επιλογες εχω κανει απλα με κανουν να αντιλαμβανομαι διαφορετικα τις οποιες πολιτικες εξελιξεις .Και θα μεινω απλα στο γεγονος οτι με την ιδια χειραφετηση μενουμε και στο στοιχημα.


(σαν ενα μικρο υστερογραφο να πουμε οτι αυτες τις μερες βγαλαμε καποια ταμεια αλλα δεν ημουν σε πνευματικη διαυγεια να γραψω απλα συζητουσα με διαφορους φιλους)

Στις προτασεις πρωτη δυαδα

Ντομουντ διπλο

Σαλκε γκολ γκολ

(κουρασμενη η οχι η ντορμουντ  οφειλει να παρει αυτο το παιχνιδι με την ουραγο , ενω στο σαλκε παιζουν δυο ομαδες που παραδοσιακα σκοραρουν και με τη σαλκε να ειναι καπως κουρασμενη ισως η βερντερ σκοραρει πιο ευκολα)

δευτερη προταση τριαδα 

αρσεναλ γκολ γκολ

καρντιφ γκολ γκολ

γουιγκαν γκολ γκολ 

(απλα περιμενουμε το αυτονοητο να μπουν πολλα γκολ)

αναμονη για update και απογευματινη προταση

yg1 -χαθηκες ! - γιατι με εψαξες

υγ2 - που ησουν εσυ ?- εκει που με αφησες!

yg3 http://www.youtube.com/watch?v=5ASYBb3b09k
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ