2012-11-11 11:31:03
Φωτογραφία για «Καμπάνα» 2,6 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ στη Ρεβέκκα Σκαφτούρα
Την Δικαιοσύνη καλείται να αντιμετωπίσει η πρώην σύζυγος του Ιωάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, που εμπλέκεται στο «Καρούζος Gate» καθώς απέκρυπτε συστηματικά τα έσοδά της από τον Όμιλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η «γυναίκα που ξέρει πολλά» βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών του ΣΔΟΕ μαζί με το σύζυγό της για το κτηματομεσιτικό σκάνδαλο με πολιτικές προεκτάσεις του Ομίλου Καρούζου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η πρώην σύζυγος του Καρούζου εισέπραττε αμοιβές από την εταιρεία Karouzos Real Estate χωρίς να δηλώνει τα εισοδήματα αυτά στην εφορεία ούτε καν στις δηλώσεις Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ). Είναι χαρακτηριστική η κατάθεση του ποσού των 1.150.000 ευρώ που έγινε από έναν... οδηγό του Όμίλου Καρούζου την 1η Σεπτεμβρίου 2006 σε προσωπικό λογαριασμό της κυρίας Σκαφτούρα και της μητέρας της Μαρίας.

Γι' αυτό το λόγο, δύο διαφορετικές ΔΟΥ (Γλυφάδας και ΙΓ' Αθηνών) θα της κοινοποιήσουν τις επόμενες ημέρες πρόστιμα συνολικού ύψους 2,6 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη, καθώς η απόκρυψη ποσών άνω των 150.000 ευρώ είναι και ποινικό αδίκημα.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ