2012-11-11 16:50:02
Φωτογραφία για Έστησαν κατασκήνωση για το “Twilight “
Μια πρωτότυπη κατασκήνωση στήθηκε στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα έξω από το χώρο στον οποίο θα προβληθεί το δεύτερο μέρος του “Breaking Dawn” με το οποίο ολοκληρώνεται η σειρά ταινιών “Twilight”. 

Άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη ταξίδεψαν μέχρι την Αμερική μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν την πρώτη προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Ο χώρος έξω από το “Nokia Theatre” έχει γεμίσει από οπαδούς οι οποίοι έχουν φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να είναι διαρκώς στο κλίμα της ταινίας. Ντυμένοι με μπλούζες που απεικονίζουν τους ήρωες των ταινιών, οργανώνουν δραστηριότητες με ανάλογη θεματολογία και αναμένουν τη στιγμή που θα έρθουν οι αγαπημένοι τους ηθοποιοί για τη λαμπερή πρεμιέρα. Η κατάσταση αυτή έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκές πάρτυ. Οι παρευρισκόμενοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, συζητάνε για την κοινή τους εμμονή και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός.


Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι κατασκηνωτές δεν είναι μόνο έφηβοι αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών. Άλλοι έχουν καταφτάσει με παρέα ενώ άλλοι μόνοι. Η Stacey Buckley από την Αγγλία, όταν έμαθε που θα γίνει η πρεμιέρα, έκανε οικονομίες και έκλεισε το αεροπορικό της εισιτήριο. Δήλωσε μάλιστα ότι μιας και είναι το τέλος του “Twilight”, θέλει να το απολαύσει τουλάχιστον με στυλ. Αλλόκοτο συμβάν. Ποιο είναι το σκεπτικό των ανθρώπων αυτών που ταξίδεψαν τόσο μακριά και άφησαν τη ζωή τους για μερικές μέρες, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να ζήσουν τη στιγμή της πρεμιέρας χωρίς να είναι καν μέσα στην αίθουσα; Θα μπορούσε να αποτελέσει πείραμα κοινωνικής μελέτης. 1500 ετερόκλητοι μεταξύ τους άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν για να κατασκηνώσουν έξω από το “Nokia Theatre” αναμένοντας την πρεμιέρα και τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές.

Η σειρά βιβλίων της Stephenie Meyers έχει πουλήσει πάνω από 116 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 38 γλώσσες. Οι ταινίες αντίστοιχα, έκαναν απίστευτη εισπρακτική επιτυχία αμέσως. Οι κριτικές τόσο για τα βιβλία όσο και για τις ταινίες, δεν ήταν και τόσο καλές. Η αγάπη όμως του αψεγάδιαστου βαμπίρ και της μελαγχολικής έφηβης φαίνεται πως συγκίνησε αναγνώστες και θεατές. Ο ρομαντισμός απογειώνεται στο “Twilight” και το εφηβικό κυρίως κοινό αναστέναξε ουκ ολίγες φορές στη θέα του Edward και της αγαπημένης του Bella.

Καθώς πρόκειται για ένα “blockbuster” τέτοιου βεληνεκούς και αφού το Hollywood μας έχει συνηθίσει σε ακρότητες και υπερβολές, αυτό το “happening” που διαδραματίζεται έξω από τον πολιτιστικό χώρο δεν είναι και τόσο μη αναμενόμενο. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φυσικά καλύπτουν το γεγονός κάθε μέρα ενώ καταγράφουν δηλώσεις από τους σκληροπυρηνικούς «φανς». Είναι νωρίς ακόμα. Θα αντέξουν μέχρι το τέλος άραγε;
ysterografa
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ