2012-11-11 16:43:03
Φωτογραφία για 883 κιλά χασίς κατάσχεσε η αστυνομία στην Καλλιθέα Θεσπρωτίας
Mία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ,που στο μέτρημα ξεπέρασε τα 883 κιλά,έβαλε στο χέρι η Αστυνομία ξημερώματα σήμερα στο χωριό Καλλιθέα Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πλυροφορίες του www.firmani.gr η πληροφορία για την έλευση της μεγάλης αυτής ποσότητας από την Αλβανία,είχε φτάσει στις διωκτικές αρχές εδώ και λίγες μέρες. Παρακολουθούσαν την περιοχή στενά,για να βρεθούν μπροστά σε 15 άτομα που ήταν φορτωμένοι με σακιά γεμάτα φούντες,χασίς. Για κακή τους τύχη όμως η ομαδα των κακοποιών έπεσε πάνω σε έναν κτηνοτρόφο της περιοχής και σε κυνηγούς και άρχισαν να τρέπονται σε φυγή από τον φόβο μη συλληφθούν. Πέταξαν τα ναρκωτικά τα οποία είχαν τοποθετημένα σε σάκκους ,ενώ ψάχνοντας η Αστυνομία εντόπισε και καβάντζες.

ΟΛΗ συνολικά η ποσότητα των ναρκωτικών που κατασχέθηκε είναι 883 κιλά, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των 15 ,ίσως και περισσοτέρων δραστών που μετέφεραν στα χέρια τα ναρκωτικά. Πρόκειται για μία από τις πλέον μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που μπηκε στη χώρα μας αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει στον προορισμό της και γι αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στις διωκτικές αρχές της Ηπείρου και στους επικεφαλής για το συντονισμό τέτοιων μεγάλων και δύσκολων επιχειρήσεων.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με χορηγούς;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με χορηγούς;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ