2012-11-11 18:11:46
Φωτογραφία για Iσοπαλία στο Ελ Πάσο για την Παναχαϊκή με την Καλλιθέα
Η Παναχαϊκή αν και προηγήθηκε τρεις φορές στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο 34' όπου στην αντεπίθεση ο Ντίνας από αριστερά σέντραρε στον Γκούρτσα, ο οποίος αφύλαχτος στο κέντρο της άμυνας με πλασέ έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 39' ο Μαρουκάκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, ξεγέλασε τον Πίτκα και κατέληξε στα δίχτυα του, κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη και πάλι η Παναχαϊκή πήρε το προβάδισμα στο 70' όταν κέρδισε πέναλτι για κράτημα του Ρουσάκη μέσα στην περιοχή και ο Γκούρτσας από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1.

Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν οι "κοκκινόαμυροι", αφού στο 75' η Καλλιθέα αυτή τη φορά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Βοσκόπουλο και ο Ντακόλ ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του.


Στο 88' και πάλι η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στη νίκη όταν ο Γκούρτσας στο έμμεσο φάουλ με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσούλη και προηγήθηκε με 2-3.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού η Καλλιθέα ισοφάρισε στην επόμενη φάση με τον Φαρινόλα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Ρουσάκης, Σταύρου, Πίκολο (73' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα, Αρβανίτης, Ντακόλ (83' Καλτσάς), Ατματσίδης (66' Ντα Σίλβα), Μαρουκάκης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας (85' Κωνσταντινίδης), Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Φατιόν, Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος (82' Σεϊται), Γκούρτσας, Ντίνας, Μαπούκου (94' Κοκκίνης).

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ