2012-11-12 10:02:02
Φωτογραφία για 5 καταγγελίες για φακελάκια σε νοσοκομεία της Ηπείρου από 800-100 ευρώ!
Επίσημα έχουν γίνει 5 καταγγελίες για φακελάκια σε νοσοκομεία της Ηπείρου. Η πιο χαρακτηριστική, κατά τη γνώμη μας είναι ότι χειρουργός και αναισθησιολόγος επί τρεις ημέρες έψαχναν... συγγενή ασθενή για να πάρουν χρήματα και μετά να προχωρήσουν στην εγχείρηση... *«Στο νοσοκομείο... έγινε εισαγωγή του ασθενή με ραντεβού για την εγχείρηση, η οποία όμως δεν γινόταν. Το ραντεβού ανανεωνόταν συνεχώς, ο ασθενής υποβαλλόταν σε συνεχείς εξετάσεις και ψυχολογικό εκβιασμό με υπονοούμε να ότι η κατάστασή του είναι η χείριστη. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε μόλις δόθηκε το «φακελάκι» των 800 ευρώ».

*«Μπήκε η μάνα μου για προγραμματισμένη αλλά σοβαρή επέμβαση. Ο διευθυντής μου λέει τίποτε δεν δίνεις, εδώ είμαστε δημόσιο νοσοκομείο. Περνάει μια μέρα ... τίποτε. Δύο μέρες... τρεις μέρες, εγχείρηση γιοκ. Άρχισαν τα ενδονοσοκομειακά προβλήματα για τη μάνα μου. Πιάνω κι εγώ την πρώτη νοσοκόμα που βρήκα μπροστά μου το βράδυ της τέταρτης μέρας και της λέω τι θα γίνει με τη μάνα μου; Μου λέει έχεις καθόλου λεφτά πάνω σου; ‘Έχω 100€ της λέω
. Ωραία, δώστα μου και θα δεις... Το άλλο πρωί η επέμβαση έγινε. Το καλύτερο όμως ήρθε μετά το μεσημέρι. Ο διευθυντής έξαλλος με καλεί στο γραφείο και με πιέζει να του πω ποιόν πλήρωσα και έβαλαν τη μάνα μου στο χειρουργείο εκείνο το πρωί. Κι όχι μόνο εμένα αλλά και τους πάντες στην κλινική. Εγώ έκανα τον "Κινέζο", όπως κι αυτός όταν τον ρωτούσα γιατί καθυστερούσε την μάνα μου τόσες μέρες. Για τρεις μέρες με έψαχναν ο χειρούργος και η αναισθησιολόγος για να τους πληρώσω .. Μάταια όμως... Περιττό να πω ότι την κούρα μετά την επέμβαση της μάνας μου την έκαναν αποκλειστικά νοσοκόμες γιατί όσο είδατε εσείς γιατρό στο θάλαμο, άλλο τόσο είδε κι η μάνα μου...»

*«Τον Ιούνιο του 2012 ο αδερφός μου έκανε εγχείριση προστάτη στο... Πιστέψτε με όσοι συζητούσαμε στους διαδρόμους δεν βρέθηκε ούτε ένας που δεν είχε δώσει φακελάκι. Εγώ έδωσα 550 ευρώ....»

*«Για μία επέμβαση 30 λεπτών, μου ζήτησαν 245 ευρώ, τα έδωσα, έκανα την επέμβαση κι αυτό ήταν όλο. Μετά σηκώθηκα και έφυγα»

*«Μου ζητήθηκε από τον... 400 € για τη γέννα του παιδιού μου στο... Μάλιστα επειδή δεν του τα έδωσα από τη πρώτη μέρα της γέννας αλλά τη δεύτερη, αποτέλεσμα ήταν η σύζυγος μου να σφαδάζει από το πόνο όλη τη πρώτη μέρα και κανείς να μην ασχολείται μαζί της. Τη δεύτερη μέρα που έπεσε το παραδάκι, ήρθαν και τα παυσίπονα και η περιποίηση».
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ