2012-11-12 09:59:04
Φωτογραφία για Τους έδωσε να φάνε και για «ευχαριστώ» τον… έκλεψαν
Πολύ ακριβά πλήρωσε την φιλανθρωπία του ένας ηλικιωμένος στο Διδυμότειχο. Οι τρεις άγνωστοι που... τον επισκέφθηκαν ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν φάνε κι εκείνος τους άνοιξε το σπίτι του για να τους προσφέρει φαγητό. Στην πραγματικότητα, όμως, πεινούσαν για… χρήματα!

Οι δύο άγνωστες γυναίκες μαζί με έναν άνδρα που τις συνόδευε, χτύπησαν την πόρτα του ηλικιωμένου στην περιοχή Γιατράδες και του ζήτησαν λίγο ψωμί και τυρί λέγοντάς του σε καθαρά ελληνικά ότι πεινούσαν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους λυπήθηκε και τους έβαλε να καθίσουν στο τραπέζι, σερβίροντάς τους φαγητό. Όταν γέμισαν τα στομάχια τους, ευχαρίστησαν τον φιλάνθρωπο παππού για τη φιλοξενία και έφυγαν.

Τότε, όμως, ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι είχαν αρπάξει από ένα συρτάρι περίπου 1.200 ευρώ τα οποία είχε εισπράξει από ενοίκια για τα χωράφια του και δεν είχε προλάβει να τα καταθέσει στην τράπεζα! Προφανώς, οι τρεις αχάριστοι μουσαφίρηδες γνώριζαν ότι θα είχε χρήματα στο σπίτι και έψαξαν στα πιο πιθανά σημεία, όταν πήγαν στην τουαλέτα τάχα για να πλύνουν τα χέρια τους.
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ