2012-11-12 10:43:01
Φωτογραφία για ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την ένατη νίκη του σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος κατέκτησε χθες βράδυ, κόντρα στην ΑΕΚ (0-4), ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να «πιάσει» τον Παναθηναϊκό στο καλύτερο ξεκίνημα όσον αφορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το «8Χ8» δεν έγινε ποτέ, αφού ο Άρης σταμάτησε το σερί των ερυθρόλευκων στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος, 10 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Σε αυτές τις δέκα... στροφές του φετινού πρωταθλήματος, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ μετρούν 9 νίκες και μία ισοπαλία. Αυτή η επίδοση ισοδυναμεί με το καλύτερο ξεκίνημα σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, μαζί με τον Παναθηναϊκό της σεζόν 1994-1995.

Επιπλέον η νίκη με 0-4 επί της ΑΕΚ, ήταν η αμέσως μεγαλύτερη επί της Ένωσης, όσον αφορά στα εκτός έδρας ματς, μετά το 1-5 του 1972, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Επιπλέον, ο Νταβίντ Φουστέρ πέτυχε το τριακοσιοστό γκολ που δέχεται η ΑΕΚ σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας, ενώ το πρώτο τέρμα του Μήτρογλου ήταν το νούμερο 150 που βάζει ο Ολυμπιακός εις βάρος της Ένωσης.

Τέλος, στα 10 φετινά παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις «4άρες», αφού πριν από την ΑΕΚ, προηγήθηκαν οι Λεβαδειακός, Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Jailbreak ios 6/6.01
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Jailbreak ios 6/6.01
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ