2012-11-12 12:14:38
Φωτογραφία για ΤΗΝ «ΚΑΝΕΙ» ΚΑΙ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ;
"Εξετάσεις" μέχρι τον Γενάρη θα... δώσουν Κουίνσι, Σο και Μπουμσόνγκ καθώς βρίσκονται στη black list του Φερέιρα, σε αυή δηλαδή με τους παίκτες που δεν τον έχουν ικανοποιήσει.

Το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στην προπόνηση των πράσινων την περίοδο που αποχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης ήταν... "Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε".

Λίγες εβδομάδες αργότερα η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο κάποιων ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού" έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τον Δεκέμβριο, αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια μέτρια εικόνα.

Υποψήφιοι προς... αποχώρηση βρίσκονται, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι Πάπε Σο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" στα ονόματα αυτά προστέθηκε και εκείνο του Κουίνσι Οβουσού.

Ο Αφρικανός είναι η σκιά του περσινού του εαυτού, ενώ έχει υποπέσει φέτος σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα.

Έτσι δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει με τον ίδιο κακό ρυθμό, να τεθεί θέμα αποχώρησης του τον Γενάρη, από τη στιγμή που εισπράττει 400.000 ευρώ τον χρόνο. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα υπάρξει "πράσινο" ξεσκαρτάρισμα.

* Όσον αφορά τον Κουίνσι να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι έδωσαν... μάχη να τον κρατήσουν και όταν τα κατάφεραν... πανηγύριζαν κιόλας!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ