2012-11-12 21:15:05
Φωτογραφία για Σταμάτης Φασουλής: Ε, λοιπόν, ο Σαμαράς είναι καλύτερος απ' ό,τι τον περίμενα
O γνωστός σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής μιλάει στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για το πολιτικό σκηνικό και την περίπτωση να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή.

"Δεν ανησυχώ απλώς, φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι και να μιλήσω"... και συνεχίζει "Δεν υπάρχει κανείς να μας προστατεύσει, τίποτα στέρεο να ακουμπήσουμε. Σε λίγο θα είμαστε έρμαια του μοιραίου. Έχουν καταργηθεί τα πάντα. Καμιά ελπίδα. Καμιά παιδεία, τίποτα εσωτερικό να σε φωτίσει. Ο εφιάλτης άρχισε".

Ειδικότερα, για τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει:

«Είναι άδικο να κριθεί μόνο από τα λεγόμενά του. Προς το παρόν μοιάζει αέρας κοπανιστός, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Η πράξη θα τον κρίνει. Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αλαζονεία. Αλλά η Ιστορία έχει δείξει ό,τι η αλαζονεία πιάνει τόπο. Ας θυμηθούμε το τουπέ του Ανδρέα Παπανδρέου το '81, μια χαρά του βγήκε. Οι γραφές λένε ότι ο Τσίπρας μάλλον θα κυβερνήσει... Τότε καλείται να επαληθεύσει λόγια και πράξεις. Αλλιώς, είναι ένας καλός ευχολόγος. Κι επικίνδυνος, θα έλεγα αν λάβουμε υπόψην ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γιγαντώσει κι άλλο τον δημόσιο τομέα. Δηλαδή να θεραπεύση την ασθένεια διά της... ομοιοπαθητικής μεθόδου».


Ερωτηθείς για την Χρυσή Αυγή απαντά:

«Σε λίγο θα είμαστε έρμαια του μοιραίου. ΄Εχουν καταργηθεί τα πάντα... Το «αβγό » ήταν μέσα μας και κάναμε ότι δεν υπήρχε. Τώρα αντί να δούμε το πρόβλημα κατά πρόσωπο, βρίσκουμε υπεύθυνους τους κυβερνώντες». Αναφέρεται επίσης στην τελευταία σχιζοφρενική έκπληξη όπως λέει χαρακτηριστικά «την παρέμβαση κάποιων "οπλαρχηγών" του ΠΑΣΟΚ, εκείνων που εμπνεύστηκαν, πρότεινα και υπέγραψαν το Μνημόνιο αίφνης, για να το αμφισβητήσουν!... Αυτό πια συνιστά μανιοκατάθλιψη σε άγρια μορφή».

Για την κυβέρνηση των τριών αναφέρθηκε μόνο στον Σαμαρά:

"Ε, λοιπόν, ο Σαμαράς είναι καλύτερος απ' ό,τι τον περίμενα. Πιο δραστήριος, πιο σοβαρός. Αν είχε φερθεί έτσι και ως αντιπολίτευση, ίσως να είχαμε γλιτώσει πολλά".

Πηγή: Radar
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ