2012-03-23 08:40:04
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ κατά Μπιτσαξή
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ, με αφορμή την στάση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος δεν έχει συναντήσει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, μετά από παράκληση του τελευταίου εδώ και δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συνεχείς και άκαρπες προσπάθειες δεκαπέντε ημερών για συνάντηση με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθύνουμε δημόσια την παράκληση να δεχθεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να το ενημερώσει για τα μεγάλα και εκκρεμή οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 διεξάγεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και το γεγονός αυτό καθιστά απόλυτη και επιτακτική την ανάγκη το προεδρείο της ομοσπονδίας να έχει πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από τον ΓΓΑ, προκειμένου να ενημερώσει σωστά τα σωματεία και να παρθούν αποφάσεις.

Ελπίζουμε ότι ο γγΑ θα ανταποκριθεί σε αυτή την έκκληση μέχρι αύριο (Παρασκευή, 23/3) και δεν θα επαληθευθούν οι πληροφορίες ότι είναι χολωμένος από τις δηλώσεις αθλητών , προπονητών και της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός». GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ