2012-11-14 21:47:09
Φωτογραφία για Να μπούμε για να κερδίσουμε
Ετό και Λίνο βρέθηκαν στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψαν αυτόγραφα. Στο περιθώριο της παρουσίας τους, ο Ετό έκανε δηλώσεις σχολιάζοντας και την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό. «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, πάντα  μπαίνει με μεγαλύτερη δύναμη σε έναν αγώνα. Αν τελικά γίνει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση».

Για τα δυο ντέρμπυ: «Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ματς της περασμένης Κυριακής αρχίσαμε την προετοιμασία για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τα σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά. Αν μπούμε δυνατά στις προπονήσεις και δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, τότε μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα μετράει και η κατάσταση του αντιπάλου, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Αυτό θα ισχύσει και την Κυριακή, γι αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την δική του παρουσία: «Σε κάθε ματς προσπαθώ να είμαι καλύτερος, η ομάδα έχει αρχίζει να παίζει καλύτερα και αυτό βοηθά και εμένα και όλους τους παίκτες και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ