2023-10-01 23:07:00
Φωτογραφία για Η Μάγισσα: H ανάρτηση των σεναριογράφων - Λίγο πριν μπούμε στην δεύτερη εβδομάδα προβολής, θέλουμε…



Η νέα σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και κέρδισε αμέσως της εντυπώσεις καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη εβδομάδα προβολής, το συγγραφικό δίδυμο της «Μάγισσας», Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θέλησαν να ευχαριστήσουν με ανάρτησή τους στο Facebook όλους όσους αγκάλιασαν τη σειρά.



«Λίγο πριν μπούμε στην δεύτερη εβδομάδα προβολής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκαλιάσατε τη νέα μας σειρά. Μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς και αγωνίας, νιώθουμε ευγνώμονες για την αποδοχή και τα μηνύματα που μπήκατε στον κόπο να μας στείλετε. Το ταξίδι της Μάγισσας συνεχίζεται και ελπίζουμε να το βρείτε συναρπαστικό.



Απόψε στις 23.30 θα προβληθεί η επανάληψη του 4ου επεισοδίου, ενώ αύριο στις 21.00 το νέο μας επεισόδιο. Για όσους δεν μπορούν να συντονιστούν στην ώρα προβολής τα επεισόδια προβάλλονται ελεύθερα στο web του Αντ1» έγραψαν χαρακτηριστικά.



Η Μάγισσα - Επόμενα επεισόδια

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5



Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού.



 Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.



Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.



Ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του.



Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο.



Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού.



Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά…



ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6





Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τo στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια.



Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.



Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου.



Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.



Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη.



ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7



O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας.



Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. 



Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.



Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει.



Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει.



Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει.



Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
INSTAGRAM HOMES: Imrich lodge
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
INSTAGRAM HOMES: Imrich lodge
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ