2012-03-23 10:02:02
Φωτογραφία για Οι πιο «προικισμένοι» σταρ του Χόλιγουντ
Το αντρικό γενετικό όργανο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά μπροστά στο φακό των Χολιγουντιανών προβολέων. Καλό νέο για εκείνους τους σταρ που έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τα κότσια για να τα δείξουν. Και ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους τους υπόλοιπους.

Ντάνιελ Γκρέγκ

Τι μεγαλύτερο κοπλιμέντο για τον ανδρισμό οποιουδήποτε, όταν μια λαίδη με την ούγια, όπως η Τζούντι Ντέντς (με την οποία ο Ντάνιελ έχει συμπρωταγωνιστήσει στο Casino Royale), βγαίνει και δηλώνει ότι «Πρόκειται για ένα τέρας της φύσης».

Κόλιν Φάρελ

«Οι γυναίκες παρουσίασαν σημάδια υπερ-διέγερσης και οι άντρες άρχισαν να αισθάνονται πολύ άβολα». Αυτή ήταν η επίσημη θέση του εκπροσώπου του στούντιο που εξήγησε γιατί, μετά από μια δοκιμαστική προβολή, αποφασίστηκε να κόψουν το πλάνο του μορίου του Κόλιν από την ταινία A Home at the End of the World. Τι άλλο μένει να ειπωθεί;


Μάικλ Φασμπέντερ

Ήταν μεγάλη ντροπή που έλειπε από την φετινή απονομή των Όσκαρ, αφού η ερμηνεία του στο Shame (τόσο η δικιά του, όσου και του ανδρικού του μορίου, με το οποίο μοιράστηκε ισότιμα την οθόνη) συνεχίζει να βρίσκεται στα χείλη όλων. Μεταξύ των οποίων και της Σαρλίζ Θερόν που δεν χάνει ευκαιρία να εκθειάσει και τους δυο. Ενώ και ο -κατά τα άλλα στρέιτ- Τζορτζ Κλούνει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να σχολιάσει πως ο Μάικλ «μπορεί να παίξει γκολφ με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του».

Μπρους Γουίλις

Νοικιάστε και δείτε το Color of the Night. Δεν χρειάζεται καμία άλλη αιτιολόγηση για την παρουσία του σε αυτή την λίστα.

Γιούαν Μακ Γκρέγκορ

Έχει κάθε λόγο να προσπαθεί να κυκλοφορεί όσο πιο γυμνός, όσο πιο συχνά μπορεί. Και αυτό ακριβώς κάνει. Από το Trainspotting, το The Pillow Book, το Young Adam μέχρι το Velvet Goldmine.

Τζάρεντ Λέτο

Ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδιστής, πρώην σύντροφος της Κάμερον Ντίαζ και, όπως φαίνεται, δυνητικά πορνοστάρ. Όποτε και εφόσον το αποφασίσει. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την δήλωση της πορνοσταρ Κορίνα Τέιλορ που είπε για αυτόν «Είμαι πορνοστάρ εδώ και τρία χρόνια, αλλά ο Τζάρετ ήταν αυτός που μου έδωσε την μεγαλύτερη ποσότητα υλικού για να ασχοληθώ. Αν ποτέ μείνει άνεργος, υπάρχει πάντα μια δεύτερη καριέρα στο πορνό που θα τον περιμένει.

Οι μεγάλοι χαμένοι (πείτε τους και τοσοδούληδες)

Μπραντ Πιτ

Το να σε θεωρούν (και να σε ψηφίζουν σταθερά) ως τον ωραιότερο άντρα στον κόσμο είναι μεγάλη ένεση αυτοπεποίθησης. Ειδικά όταν έχεις ανατομικό λόγο για να έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας, όπως προκύπτει από την δήλωση της πρώην φιλενάδας του στα 90s, Τζούλιετ Λούις, που όταν ρωτήθηκε από φαν της πως ήταν να κάνει σεξ με τον Μπράντ, δήλωσε «Δεν ήταν και ιδιαίτερη μεγάλη υπόθεση, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ».

Τζουντ Λο

Με το που δημοσιεύτηκε μια γυμνή φωτογραφία του σε Αγγλική εφημερίδα (λίγο μετά το σκάνδαλο με εκείνον να κερατώνει την γυναίκα του με την νταντά) ξέσπασε ένας τυφώνας κοροϊδευτικών τίτλων τύπου «Ο Τζουν έχει μικρό πακέτο» και «Ο γυμνός Τζουντ δεν είναι μεγάλη υπόθεση». Τα σχόλια περιετεύουν.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γκαζάκια στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γκαζάκια στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ