2012-11-16 15:10:29
Φωτογραφία για Αποχαιρέτησε «βουρκωμένος» ο Φερέιρα!
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προκειμένου να χαιρετήσει για τελευταία φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του «τριφυλλιού» συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» και τους αποχαιρέτησε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, "βούρκωσε"...

Ο Πορτογάλος δεν πήγε στην χθεσινή προπόνηση έτσι ώστε να έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς παίκτες στην Ελλάδα. Ο Φερέιρα πέρασε σήμερα το πρωί από την Παιανία για να πει το τελευταίο αντίο στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Όπως ξέρετε φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλη την ομάδα. Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Δυστυχώς, έγινα το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Όσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και κατέληξε:


«Φεύγω και έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Θέλω να δίνετε και την ψυχή σας για την ομάδα, όπως έκανα εγώ. Να έχετε τον Παναθηναϊκό στην καρδιά σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».Ο Φερέιρα τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ