2012-11-16 17:58:45
Φωτογραφία για «Φουλάρει» η Μίλαν για Κυριάκο!
Δυνατά για την περίπτωση απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου κινείται η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με αναφορές ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σάλκε για την ένταξη του 21χρονου διεθνούς πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Κυριάκου Ππααδόπουλου φαίνετια να εξετάζει η Μίλαν πιο σοβαρά από ποτέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της δευτεραθλήτριας Ιταλίας φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην ένταξη του διεθνούς στόπερ της Σάλκε, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο τρομερό αμυντικό πρόβλημα, που παρουσιάζει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, ο προπονητής των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανού, πρωτοκλασάτου αλλά και ελπιδοφόρου κεντρικού αμυντικού.

Με τους «ροσονέρι» να βρίσκουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Παπαδόπουλο, τον παίκτη, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα προσφέρει άμεσα λύσεις στα κενά που παρουαιάζουν οι «ροσονέρι» στα μετόπισθεν!


Έτσι, οι ιθύνοντες της Μίλαν παρουσιάζονται πανέτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στην Σάλκε άνω των 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού. Ποσό το οποίο αξιώνει η διοίκηση της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, ώστε να καλυφθεί το δυσαναπλήρωτο κενό, που έχει αφήσει η αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα και ημεταγραφ΄λη του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η Μίλαν είχε κινηθεί για την απόκτηση του Κυριάκου Ππααδόπουλου και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά είχε «εισπράξει» αρνητική απάντηση. Όπως συνέβη και με την Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι του 2010, όταν κι ο Παπαδόπουλος πήρε μεταγραφή στον γερμανικό σύλλογο, αξιώνει το ποσό που αντιστοιχεί στο 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του διεθνούς στόπερ.

Επίσης, η Μίλαν εξετάζει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, όπως οι Ρικάρντο Καρβάλιο και Ραούλ Αμπιόλ. Με το όνομα του διεθνούς Έλληνα στόπερ της Σάλκε να βρίσκεται ψηλότερα απ' όλα στο μεταγραφικό «κάδρο»!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ