2012-11-20 15:27:40
Φωτογραφία για Κουίνσι: «Φανταστικός προπονητής ο Φερέιρα»
Ο Κουίνσι Οβούσου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα χαρακτηρίζοντας τον φανταστικό προπονητή καθώς τον πίστεψε, τον στήριζε και πάντα έβαζε πλάτη για αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουίνσι:

«Όλοι γνωρίζαμε από πριν ότι παίζουμε έναν σημαντικό αγώνα, απέναντι σε μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Οπότε θέλαμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε στις νίκες, μιας και δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Αν συνεχίζαμε να χάνουμε βαθμούς θα βρισκόμασταν πολύ γρήγορα στον πάτο. Είχαμε λοιπόν όλοι μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι και παίξαμε καλά, παίρνοντας και το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το εάν έπαιξε ρόλο η αλλαγή προπονητή: Για να είμαι ειλικρινής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ειδικά για εμένα. Με πίστεψε πολύ και με στήριξε. Πάντα έβαζε πλάτη για εμένα. Με πήρε από τη Μάλαγα και με έφερε εδώ, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω σε μία σπουδαία ομάδα
. Όμως τα πράγματα αλλάζουν. Έχουμε πλέον έναν νέο προπονητή. Θέλαμε να τα πάμε καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόσο για εμάς όσο και για τον νέο προπονητή. Είναι μόλις για τρεις προπονήσεις μαζί μας, αλλά κάθε φορά που έρχεται ένας νέος τεχνικός όλοι θέλουν να παίξουν καλά. Γιατί τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Μας έδειξε εμπιστοσύνη, μας είπε τι θέλει από εμάς να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και το κάναμε με επιτυχία.

Για το τι είπε ο Ρότσα: Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο για να σε προετοιμάσει για ένα παιχνίδι και να σε ρίχνει σε αυτό. Και πιστεύω πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα πήγε θαυμάσια σε αυτό τον τομέα. Μας είχε ήδη πει στις προπονήσεις πως θέλει να παίξουμε. Να είμαστε ελεύθεροι από πίεση και να διασκεδάσουμε. Και πριν από το ματς μας έδωσε κίνητρο, λέγοντάς μας να βγούμε στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, με όρεξη για να χαρούμε το παιχνίδι και να δείξουμε τις ικανότητές μας. Όπως και κάναμε. Μας βοήθησε πολύ με τον τρόπο του. Νομίζω πως ήμασταν ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ και δουλέψαμε σκληρά ο ένας για τον άλλο. Κάτι που χρειάζεται ακόμα περισσότερο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Για το ματς με την Μάριμπορ: Έχουμε ποιότητα, αλλά δεν θα είναι εύκολο στο σημείο που έχουμε φτάσει. Πρέπει να παίζουμε με μεγάλο κίνητρο, να βοηθάμε μέσα στο γήπεδο ο ένας τον άλλο. Τώρα έχουμε ένα ματς για την Ευρώπη και μετά επιστρέφουμε στο Πρωτάθλημα. Δεν έχει διαφορά όμως. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι, όπως και σε αυτό της Πέμπτης, να δουλεύουμε σκληρά και να χτίζουμε μια καλύτερη ομάδα. Έτσι θα έρθουν οι νίκες.

Για τον κόσμο: Πραγματικά οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν γι αυτό τους χειροκροτήσαμε στο τέλος. Όταν έχεις τους οπαδούς στο πλευρό σου, νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Τους ευγνωμονούμε για τη στήριξη που μας προσφέρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φέτος και προσπαθούμε να τους το ανταποδώσουμε με νίκες και καλά ματς.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ