2012-11-20 15:24:40
Φωτογραφία για Νέο χειρουργείο για Σαμαρά; Κινδυνεύει να χάσει την όραση του;
Στο χειρουργείο είναι πολύ πιθανό να ξαναοδηγηθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς παρά τις συστάσεις των γιατρών, δεν έχει ξεκουράσει το δεξί του μάτι και έχει υποστεί μεγάλη απώλεια της περιφερειακής του όρασης, που είναι δύσκολο να επανέλθει.

 Υπενθυμίζουμε πως στις 23 Ιουνίου ο πρωθυπουργός χειρουργήθηκε καθώς είχε υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, δεν αποκλείεται να χρειαστεί νέα χειρουργική επέμβαση, καθώς δεν ακολούθησε καμία από τις εντολές των θεραπόντων γιατρών.

Δεν έχει σταματήσει τα αεροπορικά ταξίδια, δουλεύει μέχρι αργά και δεν κοιμάται αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα το μάτι του να κουράζεται και να επιβαρύνεται. Οι συνεργάτες του ενημέρωσαν αμέσως τον γιατρό του, Πάνο Θεοδοσιάδη, ο οποίος του συνέστησε να αναβάλει τα σχέδιά του, γιατί ο κίνδυνος για την όρασή του δεν είχε περάσει.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς ήταν ανένδοτος… “Η περίοδος χάριτος που έδωσα στον εαυτό μου, τελείωσε. Έχω μεγάλο αγώνα μπροστά μου και η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει ούτε λεπτό. Δεν πρέπει να μείνει ούτε στιγμή χωρίς πρωθυπουργό Έχουμε έργο μπροστά μας και το έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό”.          
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ