2012-03-23 16:50:06
Φωτογραφία για Βρείτε δουλειά σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα αλλά πλέον το δίκτυο Eures, την πύλη εύρεσης δουλειάς σε χώρες-μέλη της Ε.Ε., τραβά όλο και περισσότερο την προσοχή όσων ψάχνουν δουλειά καθώς τα ποσοστά της ανεργίας ανεβαίνουν. Στην πύλη Eures κοινοποιούνται οι αγγελίες των εταιρειών μέσω του ΟΑΕΔ της κάθε χώρας, οι οποίες αφορούν αρκετές ειδικότητες τόσο για μόνιμη όσο και για εποχιακή απασχόληση και περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες για τα απαραίτητα προσόντα και την υποβολή αιτήσεων.

Αυτή την ώρα «τρέχουν» σχεδόν 1,5 εκατομμύριο αγγελίες επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους ενώ σε κάθε χώρα η ζήτηση αφορά διαφορετικές ειδικότητες.

Όποιος αναζητεί δουλειά μέσω Eures είναι καλό να ξέρει τη γλώσσα του κράτους στο οποίο θέλει να εργαστεί. Μόνο στις θέσεις ανειδίκευτου εργάτη αυτό μπορεί να παρακαμφθεί ενδεχομένως με καλή γνώση αγγλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 00800 3222112 (στα ελληνικά ή να έρθουν σε επαφή με τους συμβούλους του ΟΑΕΔ που ασχολούνται με το Eures στην Ελλάδα.

Για την ιστοσελίδα στα ελληνικά δείτε εδώ.
newsbeast
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ