2012-03-23 17:03:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης αποκαλύπτει την μεγάλη μπλόφα των δήθεν νέων κομμάτων
Σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει μια πλειάδα κομμάτων που τα περισσότερα έχουν δημιουργηθεί από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διαγράφτηκαν από τα κόμματα τους επειδή διαφωνούσαν με την κομματική γραμμή ή ιδεολογία που αυτά ακολουθούν ή επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο.

Και όμως μέχρι τις εκλογές θα παρακολουθήσουμε ένα απίστευτο παζάρι επιστροφής, για πολλούς από αυτούς, βλέποντας ότι δεν είναι ικανοί οι μεν "ανεξάρτητοι βουλευτές" να τα καταφέρουν εκτός κοπαδιού και τα δε "πρώην" μεγάλα κόμματα να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στις εκλογές.

Πως είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος διαφωνεί με την πολιτική ενός κόμματος να επιστρέφει σε αυτό; Δηλαδή κάνανε τους τζάμπα μάγκες μέχρι τώρα για να δείξουν ότι είναι μαζί με το λαό;

Και τώρα που θα επιστρέψουν πίσω στο κόμμα με τι πρόσωπο θα αντικρίσουν τους ψηφοφόρους τους;

Η απάντηση είναι μια: Πλέον ο πολιτικός είναι ένας επαγγελματίας που πηγαίνει εκεί που έχει το μεγαλύτερο συμφέρον, γιαυτό και οι μεταγραφές των στελεχών πλέον έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και απλά αδιαφορεί για οτιδήποτε άλλο. Και αν λάβουμε υπόψη τη σιγουριά που έχουν ότι θα βρεθούν πρόβατα να τους ψηφίσουν γιατί ως γνωστόν οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου, να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει καμία ανατροπή, θα έχουμε μια ωραιότατη συγκυβέρνηση Πασοκ-ΝΔ και θα φτάσουμε στο σημείο να τους λέμε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ