2012-11-21 02:15:49
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας..Μητέρα τάιζε τα παιδιά της φελιζόλ!
Μητέρα σε υπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας κρατούσε «αιχμάλωτο» το ενός έτους παιδί της, το οποίο έτρεφε μόνο με φελιζόλ. Αφού εγκατέλειψε τη συζυγική της στέγη η μητέρα έστειλε σε ίδρυμα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και κράτησε μαζί της το μικρότερο. 

Στο διαμέρισμα που διέμενε με το παιδί της δεν ενδιαφερόταν για βασικούς κανόνες υγιεινής. Μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο πώς μέσα από το σπίτι αναδυόταν μια δυσοσμία και το κλάμα του μωρού δεν ακούγονταν καθόλου.

 Οι περίοικοι παρατήρησαν, επίσης, ότι δεν έβλεπαν πουθενά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία είχαν βγει για λίγο από το ίδρυμα.

 Η παρέμβαση της εισαγγελίας ήταν καίρια καθώς ανακάλυψη τα παιδιά σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, να φορούν μόνο μια πάνα και το σπίτι γεμάτο κατσαρίδες. Τα παιδιά τρέφονταν μόνο με φελιζόλ. Σύμφωνα με στοιχεία , η μητέρα ήταν αλκοολική και έκανε χρήση ψυχοφαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας μόνο για το 2012 έχουν καταγραφεί 700 υποθέσεις παιδικής κακοποίησης, όπως αναφέρει σχετική έκθεση από το « Χαμόγελο του Παιδιού».                    

                                                                                                                          
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ