2012-11-21 10:02:06
Φωτογραφία για Συλλέκτρια οστών με... μακάβρια γούστα
Σε ένα μικρό οστεοφυλάκειο είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της μια 37χρονη Σουηδή, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη, την Τρίτη, δύο μήνες αφού οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι της έξι ανθρώπινα κρανία και άλλα τμήματα ανθρωπίνων σκελετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά οστά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, ορισμένα τα κρατούσε στο ψυγείο, και κάποια φέρεται να τα χρησιμοποιούσε για τη σεξουαλική της ικανοποίηση.

Η 37χρονη, η οποία κατηγορείται για "μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο", αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι αγόρασε τα οστά μέσω διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.

Τα ανατριχιαστικά ευρήματα έγιναν τον Σεπτέμβριο, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας, σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ, αφού γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.


Στο διαμέρισμά της η αστυνομία ανακάλυψε επίσης φτυάρια, σάκους για τη μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους. Ακόμα βρέθηκαν φωτογραφίες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία και φωτογραφίες από ένα νεκροτομείο.

"Δεν γνωρίζουμε πώς περιήλθαν στην κατοχή της τα (ανθρώπινα) υπολείμματα", είπε η εισαγγελέας στους δημοσιογράφους. Ιατροδικαστικοί έλεγχοι έδειξαν ότι τα οστά είχαν ηλικία τουλάχιστον 45 ετών.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή έως και δύο ετών φυλάκισης ή/και επιβολή χρηματικού προστίμου εάν καταδικαστεί.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ