2022-04-22 13:30:05
Φωτογραφία για Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»



Για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Ρεγγίνα Μακέδου μέσω από τον λογαριασμό της στο Tik Tok. Η ίδια ενημέρωσε πως η ασθένειά της υποτροπίασε και θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών» είπε η Ρεγγίνα Μακέδου εξηγώντας για το πως γίνεται η διαδικασία.

«Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα» απάντησε η Ρεγγίνα Μακέδου για όσα ερωτήματα της τέθηκαν



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ