2012-11-21 14:03:09
Φωτογραφία για «ΕΤΡΕΞΕ» ΜΕ ΡΟΖΜΠΕΡΓΚ Ο ΑΓΚΟΥΕΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Ο Σέρχιο Αγκουέρο συναντήθηκε με τον οδηγό της Mercedes, Νίκο Ρόζμπεργκ και έκαναν μαζί αρκετούς γύρους στην πίστα της Μόντσα.

Ευχάριστα πέρασε την ώρα του ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος συναντήθηκε με τον πιλότο της Formula 1, Νίκο Ρόζμπεργκ στην Ιταλία και την πίστα της Μόντσα. Ο Γερμανός πιλότος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr" έχει προκαλέσει και άλλους ποδοσφαιριστές για το ποιος θα κάνει τον ταχύτερο γύρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ήταν αυτός που ξεπέρασε τους Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μάικλ Κάρικ, Φιλ Τζόουνς, Σεσκ Φάμπρεγκας και Μπακαρί Σανιά, καθώς τερμάτισε με χρόνο 01:22:58, με τον Νίκο Ρόζμπεργκ να είναι μόνο ο ταχύτερος.

«Πέρασα πολύ καλά και νομίζω πως πολλοί θα ζήλευαν αυτό που έκανα. Δεν περίμενα η βόλτα μου με τον Νίκο να είναι τόσο τρομακτική. Ένιωσα πως δεν ξέρω να οδηγάω», είπε αρχικά για να αποκαλύψει και τις φιλοδοξίες του.

«Σίγουρα πιστεύω θα μπορούσα να οδηγήσω ένα όχημα της Formula. Δεν θα είμαι όσο γρήγορος είναι ο Ρόζεμπεργκ, αλλά αν προπονηθώ καλά ίσως βελτιωθώ ακόμα περισσότερο», είπε ο Αγκουέρο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ