2012-11-21 15:58:02
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μονπελιέ με στόχο τη νίκη που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με τη Μπνπελιέ που έχει ελάχιστες ελπίδες ακόμα και για τρίτη θέση και θα ψάξει μία καλή εμφάνιση.

Η νίκη επί της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για τους "κανονιέρηδες", αφού τους έδωσε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ζητούμενο απέναντι στην Μονπελιέ είναι η νίκη για να έρθει η πρόκριση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από την ισοπαλία με την Σάλκε, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τους Γουόλκοτ, αλλά και οι Ντιαμπί, Φαμπιάνσκι, και Ροσίτσκι.

Η Μονπελιέ από την άλλη, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και για άλλο ένα παιχνίδι στην Γαλλία προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 1-1 με την Βαλενσιέν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ο Ζιράρ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καμαρά, ενώ τραυματίας είναι ο Μποκαλί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Ποντόλσκι, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Ζιρού

Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Μπιβά, Χίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Μαρβό, Καμπελά, Μπελχαντά, Μουνιέ, Σαρμπονιέ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ