2012-11-22 00:30:22
Φωτογραφία για Το 2013 θα κυκλοφορήσει από τη Samsung το πρώτο smartphone με εύκαμπτη οθόνη!
Η Samsung έχει βαλθεί να μας τρελάνει με την τεχνολογία της, έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο τηλέφωνο το οποίο θα έχει ένα μεγάλο και διαφορετικό χαρακτηριστικό από όλα τα υπόλοιπα! Η οθόνη του θα είναι εύκαμπτη! Τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Θα μπορεί κανείς να στρίψει την οθόνη του κινητού του, να το διπλώσει και να το χωρέσει μάλιστα οπουδήποτε αυτός θέλει!

Η πασίγνωστη εταιρεία, μάλιστα έχει τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο τελικό στάδιο ανάπτυξης και θα μπορούσε τη νέα χρονιά να βγει στις αγορές ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο! Ίσως μάλιστα αυτό το τηλέφωνο να ανήκει στη σειρά S και να είναι το S4!

Από κει και πέρα, αυτές οι εύκαμπτες οθόνες θα κατασκευάζονται από πλαστικό, κάτι το οποίο θα μπορούσε να τις κάνει σχεδόν άθραυστες! Μάλιστα θα χρησιμοποιούν panel τεχνολογίας OLED. Βέβαια ένα ακόμα προσόν που έχουν αυτές οι οθόνες, είναι πως το γεγονός πως πρόκειται για γυαλί, αντί για πλαστικό, τις κάνει πολύ πιο ελαφριές και αρκετά φθηνότερες!

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι και το ότι η εταιρεία, έχει στείλει σε επιλεγμένους πελάτες της να δοκιμάσουν αυτές τις οθόνες! Ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να βεβαιωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας! Πάντως σίγουρα όλοι μας θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο, που θα πάει τη τεχνολογία ένα βήμα πιο πέρα!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ