2012-11-22 00:30:04
Φωτογραφία για Ποια σταρ twittarει τα νέα της παπούτσια…αξίας 5.800 ευρω;
Το ξέρουμε πια το κόλπο. Όταν κάποιες και καλά σταρλετίτσες θέλουν να βγάλουν μεροκαματάκι από χορηγία διαφημίζουν σχέδια και στυλιστικές επιλογές απο τις προσωπικές σελίδες τους στα social networks. 

Η Kim Kardashian είναι σίγουρα από τις σταρ που λατρεύουν το twitter καθώς ουκ ολίγες φορές έχουμε δει μέσα από την προσωπική της σελίδα έχουμε δει τόσες φωτογραφίες όσο και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Αυτή τη φορά η Kim ανέβασε μια φωτογραφία φορώντας μόνο τα παπούτσια που σχεδίασε ο καλός της, Kanye West. 

Και αφού στήθηκε στο dressing room της, στη συνέχεια φωτογράφισε μόνο τα πόδια καθώς αυτό που ήθελε ήταν μόνο να δουν όλοι τη νέα κολεξιόν παπουτσιών του καλού της.

Η παρουσιάστρια των ριάλιτι βέβαια έχει την τύχη να φορά πρώτη τα νέα σχέδια από την κολεξιόν του αγαπημένου της, ενώ δείχνει να της αρέσουν πολύ, καθώς πέρυσι τα φόρεσε αρκετά τα περσινά σχέδια. Ο Kanye West τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον πολύ πετυχημένου Ιταλό σχεδιαστή παπουτσιών Zanotti ενώ η τιμή τους δεν είναι καθόλου προσιτή καθώς αγγίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα 5.800 ευρώ.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ