2012-11-22 07:57:33
Φωτογραφία για «Κρίνεται» του Λάζαρ
Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κοστίν Λάζαρ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος χαφ αισθανόταν χθες ενοχλήσεις στη γάμπα και για αυτό τον λόγο δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιθανότατα ο 31χρονος παίκτης να επιβαρύνθηκε από τον καιρό και το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν ιδιαίτερα «βαρύ».

Το απόγευμα, όμως, ήταν καλύτερο και αυτό μετέφερε στους ιθύνοντες της ομάδας. Σήμερα θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμό και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείο, θα καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Αν τα καταφέρει ο Γιώργος Δώνης τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Από την πλευρά του, ο Λάζαρ επιθυμεί να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που έχει αγωνιστεί.

Όσον αφορά τις σκέψεις του 43χρονου προπονητή για το αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων, από τις αρχές της εβδομάδας έχει κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε ένα διαφορετικό 4-4-2. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Κωνσταντινίδη (δύσκολα θα προλάβει ο Έτο), Κουμάλο, Κατσικά και Σταφυλίδη ή Λίνο.


Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής έπαιξαν μαζί Κάτσε και Φωτάκης, με τον Λάζαρ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Στο αριστερό άκρο ήταν ο Ρομπέρ και στην κορυφή της επίθεσης θεωρείται φαβορί ο Αθανασιάδης. Από εκεί και πέρα, «παίζονται» μία θέση στην επίθεση και μία δεξιά στα χαφ. Αυτές τις θέσεις θα μοιραστούν Σαλπιγγίδης και Λόρενς, με τον Ιρλανδό να είναι φαβορί για την επίθεση, έτσι ώστε για πρώτη φορά να παίξει δεξιά ο Σαλπιγγίδης.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ