2012-03-23 23:33:03
Φωτογραφία για Ipad2 vs νέο Ipad
Όλοι είδαμε τα Apple Fanboys να κάνουν ουρές για να αγοράσουν το νέο iPad. Το νέο iPad το οποίο έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια τεμάχια. Αλήθεια όμως, τι ακριβώς έχουν αγοράσει όλοι όσοι περίμεναν τόσες ώρες για να μην πούμε ημέρες; Όπως γράφει το proho.gr έχουμε αλύτερη μπαταρία, γρηγορότερος επεξεργαστής γραφικών και φυσικά την Retina Display για την οποία έχει γίνει άλλωστε και τόσος ντόρος.

Η Apple δηλώνει πως είναι η καλύτερη οθόνη που έχει κατασκευαστεί ποτέ ενώ αντίστοιχα διθυραμβικές κριτικές έχει λάβει και από αρκετά site. Παρόλα αυτά το TheNextWeb αποφάσισε να θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων κάνοντας ένα πραγματικά ενδιαφέρον τεστ. Πήρε το νέο iPad και το iPad 2, τα έβαλε δίπλα δίπλα και ζητούσε από πελάτες της Apple να ξεχωρίσουν πoιο είναι ποιο.

Περιέργως οι περισσότεροι θεώρησαν ότι το νέο iPad είναι το iPad 2. Τι να σημαίνει άραγε αυτό για το προϊόν; Μήπως ότι τελικά οι όποιες διαφορές δεν είναι, ακόμη τουλάχιστον, εύκολο να διακριθούν από τον μέσο χρήστη;
TreloKouneli
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ