2012-11-26 16:15:13
Φωτογραφία για ΖΙΡΟΥ : ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΡΙ!
Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μαζί με τον Τιερί Ανρί είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο 35χρονος θρύλος των «κανονιέρηδων» προπονείται με το λονδρέζικο σύλλογο κατά τη διάρκεια της διακοπής του MLS, γεγονός που πυροδότησε τη φημολογία για τρίτη επιστροφή του στο «Εmirates».

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του σχετικά με την περίπτωση του Ανρί. Ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι πρόκειται για μια δελεαστική περίπτωση δεδομένου ότι λόγω του Κόπα Άφρικα στις αρχές του επόμενου χρόνου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζερβίνιο.

Από την πλευρά του ο Ζιρού δήλωσε σχετικά: «Στον Ανρί έχει λείψει ο ενθουσιασμός της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δε μού έχει πει αν θα επιστρέψει τελικά. Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να αγωνιστώ μαζί του».

Όσο για τις δικές του επιδόσεις στην Άρσεναλ; «Πρέπει να βελτιωθώ, δουλεύω σκληρά όμως. Όλοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής όταν αλλάζουν ομάδα, ακόμα κι ο Ανρί πέρασε μια τέτοια περίοδο. Μακάρι να μπορέσω να πετύχω έστω τα μισά από ό,τι έχει πετύχει εκείνος».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ