2012-11-29 06:00:40
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Αισιοδοξία Βιντιάδη
«Μπαίνει» μέχρι τις 15 ΔεκεμβρίουΜέχρι τις 15 Δεκεμβρίου αισιοδοξεί ο Δημήτρης Βιντιάδης ότι θα έχει αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης θέλει να «μπει» στην ομάδα όσο το δυνατό το γρηγορότερο για να μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα στο σύλλογο.

Ο Βιντιάδης εκτιμά ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει τις απαντήσεις από τους περισσότερους πιστωτές της ΠΑΕ και ίσως να έχει συμφωνήσει και διακανονίσει τα οφειλόμενά προς αυτούς ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες- μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο Βιντιάδης περιμένει το νέο νομοσχέδιο για να γνωρίζει το ποσό που θα πρέπει να πληρώνει η ΠΑΕ το μήνα στο Δημόσιο αλλά και τις δόσεις στις οποίες θα μοιραστεί το χρέος της εταιρείας.

Σημαντικότατη όμως προϋπόθεση είναι να υπάρξει η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας η οποία θα την απομακρύνει από τον πάτο της βαθμολογίας. Φυσικά, ποτέ ένας νέος ιδιοκτήτης δε θα ήθελε να αναλάβει μια ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί, και να φέρνει ακόμη περισσότερα προβλήματα και –σαφώς- λιγότερα έσοδα.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ