2012-03-24 20:09:05
Φωτογραφία για 25η Μαρτίου
Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός, όχι μόνο θέλει να γίνουν οι παρελάσεις, αλλά ειδικά αυτόν τον καιρό, επιβάλλεται να γίνουν.

Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει ο Ελληνικός λαός επίσης, είναι ότι δεν θέλει να βρίσκονται πολιτικοί στον χώρο των επισήμων, διότι πολύ απλά η προδοτική τους στάση δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Αυτοί που έχουν διαρρεύσει ότι ο λαός δεν θέλει τις παρελάσεις είναι ανθέλληνες και προδότες και στην προκειμένη περίπτωση (σήμερα) προσβλέπουν στην διάλυση του. εθνικού αισθήματος για ευνόητους λόγους.

Ο μόνος λόγος που η κυβέρνηση επέτρεψε να γίνουν οι παρελάσεις, είναι καθαρά προεκλογικός και συγκεκριμένα για να δείξει ότι ακόμα έχει το πάνω χέρι.

Η κυβέρνηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις σοβαρές αντιδράσεις που η ίδια φυσικά θα προκαλέσει με τις γνωστές παρακυβερνητικές ομάδες (προβοκάτσιες), με σκοπό την αναβολή των εκλογών. Επομένως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να μην τους κάνουμε την χάρη. Αυτές τις εκλογές δεν τις θέλουν με τίποτα, γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τις χάσουν.


Στις τρείς μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) στις οποίες θα γίνει αποκλεισμός της περιοχής των επισήμων, δυστυχώς η αντίδραση θα περιοριστεί σημαντικά. Αυτοί που μπορούν να αντιδράσουν χωρίς να συλληφθούν, είναι αυτοί που θα παρελάσουν.

Τρόποι αντίδρασης είναι οι γνωστοί (φάσκελα, στροφή κεφαλής αντίθετα, χειρονομίες κλπ). Ένας τρόπος είναι να διαλυθούν πριν τους επίσημους και να σχηματιστούν μετά τους επίσημους. Έτσι, η παρέλαση θα γίνει κανονικά αλλά δεν θα περάσει ποτέ μπροστά από τους επίσημους.

Άλλος τρόπος είναι η ακύρωση του αποκλεισμού με διάφορους αντιπερισπασμούς, αλλά κάτι τέτοιο θα προκαλούσε μεγάλες φασαρίες και αυτό όπως έγραψα παραπάνω δεν το θέλουμε.

Πρέπει να διαδοθούν οι τρόποι και να οργανωθούν οι μαθητές μεταξύ τους σιωπηλά για να μην υπάρξουν διαρροές. Δυστυχώς οι ένστολοι δεν μπορούν να αντιδράσουν. Αν το κάνουν όμως, θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη και το δυνατότερο χτύπημα (μήνυμα) που μπορούν να πάρουν οι πολιτικοί.

Στις άλλες πόλεις, δεν πρέπει να αφεθεί κανείς πολιτικός να παραμείνει στους επίσημους. Πρέπει να δοθεί το μήνυμα, τουλάχιστον από τις μικρές πόλεις.

Αναγνωστης Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ