2012-03-24 20:56:11
Φωτογραφία για Φυλακή σε Δικαστικούς και Στρατιωτικούς
1) 1) Καταγγέλλουμε τους Εισαγγελείς, οι οποίοι ενώ έχουν ορκιστεί να φυλάνε το Σύνταγμα και τους Νόμους, με την αδράνειά τους υπονομεύεται η Δημοκρατία της χώρας και χάνεται σταδιακά η ανεξαρτησία της.

Πιο συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:

Δεν ασκείται δίωξη στον κ. Πάγκαλο, ο οποίος προβάλει την άποψη, με την ιδιότητα του Αντιπρoέδρου της Κυβέρνησης, ότι.  «είναι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας».

· Δεν ασκείται δίωξη στους κ. Βενιζέλο και Παπαδήμο, οι οποίοι δεν διαπραγματεύτηκαν καθόλου το εξωτερικό χρέος της χώρας και παρέδωσαν την Ελληνική οικονομία στους δανειστές

· Δεν ασκείται δίωξη στον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με δόλο εισήγαγε την χώρα στο ΔΝΤ

· Δεν ασκείται δίωξη στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος με παραπλάνηση παρέσυρε τον Ελληνικό λαό και εισήγαγε την χώρα στο ΔΝΤ

· Δεν ασκείται δίωξη στον κ. Χρυσοχοίδη, ο οποίος ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο το ψήφισε, με αποτέλεσμα να παρασύρει άλλους βουλευτές στην ίδια ενέργεια και να υπερψηφιστεί τελικά από την Βουλή.


· Δεν ασκήθηκε δίωξη σε οποιονδήποτε υπουργό ή πρωθυπουργό καταπάτησε τους Νόμους και το Σύνταγμα, προκειμένου να εισπραχθούν έκτακτοι φόροι, να μειωθούν μισθοί και συντάξεις, να απολυθούν εργαζόμενοι από το δημόσιο, με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, ενώ αποδεδειγμένα η κρίση ήταν τεχνητή από τους ίδιους.

· Δεν ασκήθηκε δίωξη για κανέναν υπουργό ή πρωθυπουργό για τις δηλώσεις τους που είχαν στόχο την τρομοκράτηση του λαού, της αγοράς και των επενδυτών με αποτέλεσμα την παραπλάνησή τους και την αισχροκέρδεια πολύ συγκεκριμένων προσώπων.

· Δεν έγινε καμία απολύτως δίκη, για κανένα πολιτικό πρόσωπο, για τις δεκάδες παραβιάσεις του Συντάγματος και τις δεκάδες παραβιάσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Οι αρμόδιοι Δικαστικοί και ιδιαίτερα οι Εισαγγελείς, πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για την αδράνεια και την αλληγορία τους.

Η πρόφαση της Βουλευτικής ασυλίας πρέπει να σταματήσει επιτέλους, δεδομένου ότι η παρούσα Βουλή είναι παράνομη, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν έχει την έγκριση του Ελληνικού λαού. Επίσης, η ασυλία έχει κάποιο όριο, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να λέει και να κάνει οτιδήποτε στο όνομα μιας ιδιότητας που ο ίδιος εφεύρε, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού.

2) Καταγγέλλουμε την Στρατιωτική Ηγεσία, οι οποίοι ενώ έχουν ορκιστεί να φυλάνε το Σύνταγμα, με την αδράνειά τους κινδυνεύει η ασφάλεια της χώρας από εσωτερικούς ή εξωτερικούς εχθρούς.

Πιο συγκεκριμένα

Σύμφωνα με το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, αναφέρεται ότι η Ελλάδα, παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας.

Αναγνωστης Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ