2012-12-07 07:42:03
Φωτογραφία για Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Ζαρντίμ
Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».

Μοναδικό θέμα συζήτησης όλες αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι η προσεχής αναμέτρηση και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διαλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να δείξουν ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο φετινό πρωτάθλημα και να δώσουν απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την προσπάθεια που καταβάλουν στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα όπως στην Τούμπα και θα ζητήσει από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά στην αντίπαλη περιοχή, αφού έχει παρατηρήσει ότι το αδύναμο σημείο των «πρασίνων» είναι η άμυνά τους. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι αν ο Ολυμπιακός επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με εκείνη της Τούμπας, τότε πολύ δύσκολα δεν θα μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από το Ολυμπιακό Στάδιο.


Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαν παίξει οι Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν και Τζεμπούρ. Μέχρι σήμερα ο Ζαρντίμ δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ, καθώς περίμενε να δει τον χθεσινό αγώνα του «τριφυλλιού» με την Τότεναμ για το Europa League.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 38χρονος προπονητής σκέφτεται την έκπληξ και να αλλάξει το σύστημα της ομάδας από 4-3-3 σε 4-4-1-1 για να «χωρέσει» μαζί τον Τζεμπούρ και τον Μήτρογλου. Επίσης, σε σχέση με τον αγώνα στην Τούμπα είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Ιμπαγάσα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μοντέστο, Μανιάτης και Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τζεμπούρ, Φουστέρ και Αμπντούν. Ωστόσο, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μασάντο, ο Γκρέκο, ο Μήτρογλου και ο Κοντρέρας.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οριακές διαπραγματεύσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οριακές διαπραγματεύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ