2012-12-07 07:40:40
Φωτογραφία για Οριακές διαπραγματεύσεις
Μετά το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου αναμένεται να αρχίσουν οι επαφές με τους πρώην παίκτες της ΑΕΚ στους οποίους οφείλονται μεγάλα ποσά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τους προταθεί ένα μεγάλο «κούρεμα» των οφειλομένων με… αντάλλαγμα να λάβουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων άμεσα και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Στον Παντελή Καφέ οφείλονται 480.000 ευρώ, στον Νίκο Γεωργέα 300.000 ευρώ, στον Τραϊανό Δέλλα 250.000 ευρώ και στον Νίκο Λυμπερόπουλο 25.000. Λέγεται πως θα τους ζητηθεί να ψαλιδιστούν τα οφειλόμενα ακόμη και στο 40% (!), με την αντίδρασή τους σε αυτή την πρόταση να είναι άγνωστη.

Πέραν των πρώην παικτών της ομάδας, σημαντικές οφειλές υπάρχουν απέναντι και στο τωρινό ρόστερ. Μόνο στον Ρότζερ Γκερέιρο οφείλονται 480.000 ευρώ από την περασμένη περίοδο, ποσό που με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν για φέτος αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, σήμερα στις 16:00 συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ για να επικυρώσει τον ισολογισμό του 2012 και να ορίσει γενική συνέλευση, πιθανότατα για τις 31 Δεκεμβρίου, που όμως θα μετατεθεί για τις 17 Ιανουαρίου, ημερομηνία που αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα γίνει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς
. Πιθανότατα το βράδυ θα συναντηθούν Ανδρέας Δημητρέλος και Δημήτρης Βιντιάδης για να συζητήσουν για την πορεία της αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ.

Πρόβλημα με τα άκρα

Οι θέσεις των ακραίων μπακ προβληματίζουν τον Έβαλντ Λίνεν εν όψει Πανθρακικού. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Βλάχος, ενώ μοιάζει απίθανο να προλάβει να παίξει ο Λαγός. Ο Αρκούδας αναμένεται να καλύψει τη μία θέση, αλλά είναι ερωτηματικό ποιος θα πάρει θέση στο άλλο άκρο. Ελλείψει λύσεων δεν αποκλείεται να παίξει ξανά σαν μπακ (αριστερά) ο Κοντοές, παρότι ο Έβαλντ Λίνεν είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Κουτρουμπή στα στόπερ. Παράλληλα με την επιστροφή του Κορδέρο στα χαφ μια θέση είναι «ρεζερβέ», ενώ για την άλλη είναι φαβορί ο Φέτσης. Ο ετοιμοπόλεμος Φούντας και ο Γκερέιρο θα είναι στις… θέσεις τους, ενώ για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και την επίθεση υπάρχουν οι λύσεις των Φουρτάδο, Κατίδη και Σταματή.

Στο μεταξύ, ο Έβαλντ Λίνεν «υποβίβασε» τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη στην ομάδα Νέων, με την οποία και θα αγωνιστεί ο νεαρός αμυντικός το προσεχές Σάββατο. Ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει πάρει λιγοστές ευκαιρίες.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ