2012-12-07 08:12:03
Φωτογραφία για Ο Ελληνας δήμαρχος που του πρότειναν δουλειά οδηγού στα ΚΤΕΛ
Την πρόταση δέχτηκε από...υποψήφιο συνάδελφό δήμαρχος πόλης της Ηπείρου, ο οποίος δηλώνει ότι για τις μετακινήσεις του προς και από την Αθήνα αναγκαζεται να χρησιμοποιεί το λεωφορείο για οικονομικούς λόγους.

Αυτά δήλωσε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο δημαρχος Αρτας, Γιάννης Παπαλέξης, καθώς για να γλιτώσει τα έξοδα μεταφοράς τις δύο από τις τέσσερις φορές που ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για υποθέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης παίρνει το ΚΤΕΛ.

Οπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο Γιάννη Παπαλέξης υποστήριξε ότι από του χρόνου ο μισθός του θα είναι στα 800 ευρώ και με βάση τις οικονομικές συγκυρίες «δεν βγαίνει» για να χρησιμοποιήσει άλλο όχημα, ενώ δήλωσε ότι από το ΚΤΕΛ δεν του παίρνουν λεφτά.

Σε μια συζήτηση που είχε με οδηγό του ΚΤΕΛ, ο υπάλληλος, μόλις έμαθε ότι αμοίβεται με 800 ευρώ του είπε «Δήμαρχε, εγώ παίρνω 2.000 € εδώ στο ΚΤΕΛ. Μήπως θες να έρθεις οδηγός στο ΚΤΕΛ;»


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Παπαλέξης:

«Από τις 4 φορές που έρχομαι στην Αθήνα, τις δύο φορές έρχομαι με το ΚΤΕΛ.

Θα μου πεις: γιατί έρχεσαι με το ΚΤΕΛ; Ένας λόγος είναι και ο οικονομικός, γιατί πρέπει να πάρω και τον οδηγό, να κάτσω και τρεις μέρες εδώ και έχει κάποιο κοστολόγιο, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό. Εκεί λοιπόν, αφού έρχομαι με το ΚΤΕΛ, το ΚΤΕΛ δεν μου παίρνει και εισιτήριο, γιατί θεωρεί τιμή του που ο Δήμαρχος ταξιδεύει με το ΚΤΕΛ, με βάζουν στην πέντε θέση και πιάνοντας κουβέντα με τον οδηγό – γλαφυρά σας τα λέω τώρα να καταλάβετε – και συζητάμε τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έρχεται η ώρα: πόσα λεφτά παίρνεις, Δήμαρχε;

Εκεί λοιπόν, επειδή δεν αναφέρεται, γιατί είμαι αξιοπρεπής, κανένας από εμάς δεν είναι άνεργος, εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και θα με έχετε του χρόνου με 800 € να κάνω τον Δήμαρχο. Όταν καταλαβαίνει ο οδηγός ότι θα παίρνω 800 €, μου λέει: Δήμαρχε, εγώ παίρνω 2.000 € εδώ στο ΚΤΕΛ. Μήπως θες να έρθεις οδηγός στο ΚΤΕΛ; Θέλω να μου απαντήσετε τι πρέπει να του πω.

Αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλετε και τα επόμενα χρόνια ακούστηκε ότι πραγματικά θα έχουμε πρόβλημα να κάνουμε ψηφοδέλτια, όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο – αφήστε το Δημοτικό, που μπορεί να έχει απαρτία – που θα έχει 100 χιλιόμετρα να κάνει ο άλλος να πάει στο Συμβούλιο, να δούμε ποιος Περιφερειακός Σύμβουλος θα συμμετάσχει για να κάνει απαρτίες και να δούμε τι αποφάσεις θα παίρνουμε».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ