2012-12-07 09:21:58
Φωτογραφία για ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (VIDEO)
Ανθρωποκυνηγητό για τέσσερις ληστές μετά από πυρά κατά αστυνομικών στα βόρεια προάστια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής επιχείρησαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και κλιμάκιο της ειδικής κατασταλτικής αντιτρομοκρατικής μονάδας.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Όπως έγινε γνωστό, στις 03:30 τα ξημερώματα οι τέσσερις δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν μονοκατοικία στην οδό Παπαναστασίου στην Νέα Ερυθραία. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Λίγο αργότερα στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι, όπου εκεί εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών αυτή την ώρα.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ