2012-12-07 15:53:27
Φωτογραφία για Το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου που συμβουλεύει τον Τσίπρα..Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν...
Αυτοί οι φωτογράφοι μερικές φορές γίνονται εκνευριστικοί… Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίπλα του δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τον έναν τον ξέρετε. Είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο άλλος όμως; Ο κύριος που αποθανατίστηκε από τον φακό να συμβουλεύει -να υποδεικνύει μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς στην περιγραφή- με άνεση, τον πρόεδρο Αλέξη είναι ο Αντώνης Κοτσακάς, άλλοτε δεξί χέρι του Άκη Τσοχατσόπουλου που πέρασε και από κυβερνητικές θέσεις με το ΠΑΣΟΚ.

Το πως ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα συνέδριο με πάνω από 2.500 κόσμο, στο οποίο εγκαινίασε το “νέο” κόμμα του, επέλεξε να κάθεται δίπλα -δίπλα με τον άλλοτε συνεργάτη του έγκλειστου Άκη , είναι κάτι που αξίζει έστω και λίγο προβληματισμό. Το πώς αυτός ο άνθρωπος υποδεικνύει με χαρακτηριστική άνεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν μέσω μάλιστα του κομματικού συνεδρίου, αξίζει περισσότερο προβληματισμό.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποχωρεί ο Γιαννακόπουλος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποχωρεί ο Γιαννακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ